Do Slavie přichází Boris Koffi a Pregnon Bahi | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází Boris Koffi a Pregnon Bahi

Profesionální smlouvy se Slavií podepsali dva mladíci z Pobřeží slonoviny Boris Koffi a Pregnon Bahi, kteří uspěli na zkoušce a stali se natrvalo hráči Slavie do června 2028.

Talentovaní záložníci z Pobřeží slonoviny Boris Koffi a Ange Bahi po úspěšných testech ve Slavii podepsali pětileté kontrakty. Kromě tréninku podstupují také intenzivní výuku angličtiny.

„Příchod Borise Koffiho a Angeho Bahiho je výsledkem spolupráce s naším partnerem společností Strive Football Group. Hráče jsme byli osobně vícekrát pozorovat v prostředí akademie v Senegalu jak se skautským týmem, tak s vedením naší mládeže. Byli jsme tak přesvědčeni, že v rámci testů v našem klubu oba uspějí, a tak se i stalo,“ říká generální ředitel Martin Říha.

„V případě Borise Koffiho jde o defenzivněji laděného středního záložníka s velkým akčním rádiem a lídrovskými předpoklady, Bahi je pak ofenzivní typ, "desítka". I pro jeho introvertnější povahu předpokládáme, že adaptace na naše prostředí může u Bahiho trvat déle. V každém případě oba mají potenciál být pro Slavii velkým přínosem,“ představuje nové mladíky CEO Slavie.

Čerstvě osmnáctiletý záložník Boris Koffi přichází do Slavie z FC Ivoire. Po příchodu z Pobřeží slonoviny odehrál tři zápasy v kategorii U19. 10. září debutoval za B-tým v závěru utkání proti rezervě Viktorie Plzeň.

Ange Bahi v červnu oslavil osmnácté narozeniny, do Slavie přišel z Académie Football Chérif z Pobřeží slonoviny. Nadaný záložník odehrál v letošní sezoně čtyři zápasy v základní sestavě Slavie U18.




Aktuálně

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

14. 5. 2024
V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

MATCHDAY derby. Když si nemůžeš zařvat gól...

14. 5. 2024
V 311. derby branka nepadla, slávisti na čelo tabulky i tři kola před koncem nadstavby ztrácí čtyři body. Kamery MATCHDAY byly na střetu nejlepších týmů soutěže v sobotu přítomné.

Zápas s Plzní bez bariér

14. 5. 2024
Druhý domácí zápas FORTUNA:LIGA FINÁLE proti Plzni se ponese ve znamení květnového tématu klubové společenské zodpovědnosti, a to "bez bariér".

Další články