Pro fanoušky v Římě | SK Slavia Praha
Více

Pro fanoušky v Římě

Pokud jste přijeli podpořit slávisty do Říma, přečtěte si, prosím, tento důležitý informativní text.

Nadále platí, že oficiální místo pro shromáždění a následný přesun autobusy na stadion je Piazzale dello Canestre od 16:00.

Přestože se poslední dny intenzivně věnujeme řešení problému italské policie s choreografií Ave Slavia, a to i na nejvyšších diplomatických místech, její stanovisko zůstává s definitivní platností neměnné.

Choreografie je definitivně zakázána a shromáždění fanoušků u Kolosea je nepovolené, a tudíž dle policie nezákonné.

Dle sdělení italské policie je připravena ostře zakročit proti všem, kteří se dopustí protiprávního jednání.

Klub chápe hluboké zklamání a pocit nespravedlnosti Tribuny Sever.

Všichni však musíme dbát na bezpečí svých fanoušků. Prosíme všechny naše příznivce, aby respektovali místní zákony a uposlechli pokynů místní policie.

Nejedná se o nesoudržnost klubu s aktivními fanoušky. Chceme zabránit tomu, aby došlo k jakékoliv újmě na zdraví, zadržení našich příznivců a v budoucnu zákazu venkovních výjezdů v evropských pohárech.

Děkujeme všem za podporu a pevně věříme, že z této zkušenosti opět vyjdeme silnější. Spolu. A to hned na římském stadionu, kde ukážeme, co znamená Slavia.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články