ONLINE: Od 21:00 na Stadio Olimpico proti AS Řím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 na Stadio Olimpico proti AS Řím

Slávisté hrají třetí duel skupiny G Evropské ligy na Olympijském stadionu v Římě proti místnímu AS. Jakou sestavu vyšle do boje o průběžné první místo realizační tým Jindřicha Trpišovského?

Vůbec poprvé se v skupině evropských pohárů na hřišti objeví Tomáš Vlček, který ve stoperské trojici doplní Igoha Ogbua a Tomáše Holeše. Levý kraj dostane na starost Andres Dumitrescu, který naskočil od prvních minut v obou předchozích evropských zápasech. V útočném trojlístku doplní Ivana Schranze s Mickem van Burenem netradičně univerzál Lukáš Masopust.

Z nominovaných hráčů chybí z důvodu zranění Petr Ševčík.

SESTAVA: Mandous – Holeš, Ogbu, Vlček – Douděra, Zafeiris, Oscar, Dumitrescu – Masopust, Schranz - van Buren

LAVIČKA: Kolář, Sirotník – Wallem, Tijani, Chytil, Jurečka, Provod, Bořil, Ogungbayi, Hromada, Tomič, Jurásek

Zápas začíná od 21:00 a v přímém přenosu ho odvysílá ČT sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články