Proběhl podzimní slávistický kemp | SK Slavia Praha
Více

Proběhl podzimní slávistický kemp

Hřiště zapadaná podzimním listím v tréninkovém areálu v Horních Měcholupech a Edenu hostila vůbec první podzimní slávistický kemp. Na děti čekala spousta zábavy, tréninků ale také návštěva fanshopu a autogramiáda hráčů A-týmu.

Slavia vůbec poprvé připravila pro své dětské příznivce fotbalový podzimní kemp. Oproti letnímu kempu, tento byl pouze na tři dny a konal se v Horních Měcholupech a Edenu. Kemp byl určený pro kluky a holky narozené v letech 2012 až 2016. Ti mladší zlepšovali své fotbalové dovednosti v Horních Měcholupech, ti starší byli rozděleni na hráče a brankáře a trénovali v Edenu. Celkem se kempu zúčastnilo 120 hráčů a hráček.

Kemp začal v pátek dopoledne srazem všech účastníků v 8:00 na registraci, od devíti se už naplno trénovalo. Sobotní den měli naši kempaři zpříjemněný návštěvou fanshopu a setkáním s hráči A-týmu. Na stadionu se sešli s Tomášem Vlčkem, Matějem Juráskem, Mojmírem Chytilem a Sheriffem Sinyanem. Ti se všem podepisovali a s každým kdo měl zájem vyfotili.

Podzimní kemp byl zakončený v neděli 29. října závěrečným tréninkem. Všechny děti si odnesly jak slávistické dárečky, tak i spoustu nových zkušeností a zážitků.

Děkujeme všem, kteří se kempu zúčastnili a brzy přijdeme s informacemi o letních kempech. Tak sledujete naše sociální sítě, nebo přímo sítě slávistického kempu.

Partnerem podzimního kempu byl Kubík a společnost Rejfood. Děkujeme za vaší podporu.


Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články