Mládežníci pod vedením trenérů A-týmu | SK Slavia Praha
Více

Mládežníci pod vedením trenérů A-týmu

Velká motivace pro hráče z mládeže. Trenéři A-týmu vedli trénink výběru mládežnických hráčů, kteří se tak mohli ukázat a nasávat jejich rady. Úspěšný projekt má tradici.

Ve středu, první listopadový den se za zvuku zkoušky sirén konal speciální trénink na tréninkovém hřišti A-týmu v Edenu. Místo zkušených ligových borců se po hřišti prohánělo dvacet dva mládežníků, kteří se chtěli ukázat. Výběr hráčů z mládežnických kategorií U16, U17, U19 a B-týmu absolvoval trénink pod vedením trenérů A-týmu.

„Myslím si, že je to skvělý nápad, že takto máme kluci z mládeže možnost mít trénink s realizačním týmem A-týmu. Vždy nám to dá hodně, říkají nám zajímavé postřehy. Trénink je ve větší intenzitě, protože se chceme všichni ukázat,“ říká záložník U19 Marek Naskos.

Trénink pro mládežnický výběr pod vedením trenérů A-týmu nebyl poprvé. Už v minulosti měli mládežníci možnost se takového tréninku zúčastnit.

„Není to poprvé, co jsme trénovali výběr z naší akademie. Myslím si, že je to příjemné osvěžení pro obě strany. Trénink probíhal standardně. V rámci rozcvičení jsme už byli s míčem, využili jsme baterii cvičení, kterou používáme i pro A-tým. V tréninku tak byly tandemové přihrávky, poziční hra, zakončení po kombinaci. Je dobře, že jsme kluky zase viděli. Samozřejmě jezdíme na zápasy U19, U17 i B-týmu, ale mít je takto na očích v tréninku je vždy něco jiného,“ říká asistent trenéra A-týmu Jaroslav Köstl.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články