ONLINE: Od 21:00 Liga mistryň v Edenu proti Lyon | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 Liga mistryň v Edenu proti Lyon

Fotbalistky Slavie čeká další velký zápas v Edenu. V úterý od 21:00 přivítají francouzské šampionky z Lyonu a rozehrají spolu základní skupinu Ligy mistryň. Jakou sestavu posílá do boje trenér Karel Piták?

V brance začíná Olivie Lukášová, obrana bude v rukou Aliky Keene a s páskou hrající Diany Bartovičové, která nastupuje proti Lyonu už podruhé v kariéře. Pravou stranu bude mít na starosti Denisa Veselá a Haleigh Stackpole, levou stranu zase Michelle Xiao a Michela Khýrová. Ve středu pole se dnes představí trojice Molly MCLaughlin, Martina Šurnovská a Franny Černá. Na hrotu hraje od první minuty rychlonohá Kristýna Růžičková.

Zdravotní problémy nepustí do hry Terezu Szewieczkovou a Terezu Fuchsovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Keene, Veselá, Khýrová, Šurnovská, Stackpole, MCLaughlin, Růžičková, Černá, Xiao
Lavička: Bryscejnová, Sladká, Nekesa, Křivská, Košíková, Bendová, Šlajsová, Krejčiříková, Necidová, Divišová, Surová, Morávková

Výkop zápasu v Edenu je ve 21:00. Informace z utkání sledujte na našich sociálních sítích, přímý přenos můžete sledovat na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články