Dynamický MATCHDAY. Z mrazu tři body, Mick za 100 | SK Slavia Praha
Více

Dynamický MATCHDAY. Z mrazu tři body, Mick za 100

Slávisti v sobotním podvečeru zahřáli 16 620 dorazivších fanoušků výhrou 2:1 nad Českými Budějovicemi. MATCHDAY byl u toho.

Při teplotě pod bodem mrazu rozjásal Fortuna Arenu už v 7. minutě Václav Jurečka, šestým gólem v ročníku se vyhoupl na dělené třetí místo v tabulce střelců FORTUNA:LIGY. Remízový stav zlomil dvacet minut před závěrečným hvizdem Mojmír Chytil, sešívaní se na výjezd do Tiraspolu naladili vítězstvím.

Co v novém dílu MATCHDAY zříte?

Utkání prožijete s Mickem van Burenem, který proti Dynamu nastoupil do svého 100. ligového duelu v červenobílém dresu, na jihu Čech navíc dvakrát hostoval.

Českobudějovickou minulost má i Lukáš Provod, autor vítězné asistence, který na hřiště zamířil v průběhu druhého poločasu. Trefil břevno, krásně asistoval, pak hovořil do kamery #SlaviaTV.

Vezmeme vás do kabiny, kde svěřence navzdory zlomenému nosu burcoval hlavní trenér Jindřich Trpišovský, v běžné agendě jej zastoupil asistent Jaroslav Köstl. Před utkáním zavítáte do fanzony, kde probíhala kvalifikace na poločasovou soutěž od partnera Hisense, a také na závěrečnou děkovačku.

Uvidíte další povedené choreo z dílny Tribuny Sever. „You shall not pass“. Soupeři, neprojdeš! A ani si možná nepřihraješ… Proč je karma zdarma? Dozvíte se na příběhu Ivana Schranze.

V novém dílu MATCHDAY toho na vás čeká samozřejmě mnohem víc. Slávisti, užijte si ho. A díky, že jste s námi!

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články