Nekonečný MATCHDAY. Krtek v Hradci | SK Slavia Praha
Více

Nekonečný MATCHDAY. Krtek v Hradci

Dlouhé dvě hodiny hracího času byly potřeba, aby slávisti v Hradci Králové vybojovali postup do čtvrtfinále MOL Cupu. MATCHDAY byl u toho!

Bezbrankový stav zlomil ve 109. minutě hlavičkující Conrad Wallem, do té doby výborně chytajícího Zadražila zradil odskok míče na náročném terénu a balon propustil pod tělem do sítě. Pojistku přidal Mick van Buren.

Exkluzivním průvodcem novým dílem MATCHDAY je Tomáš Holeš, který v Hradci Králové 18. února 2012 debutoval v nejvyšší soutěži a své spoluhráče přijel do Malšovické arény podpořit.

Jak je na tom po zdravotní stránce?
Co říká na krásný stadion, který Hradec postavil?
Jak prožíval vypjatý zápas a co musel z Prahy přivézt?
Dozvíte se!

Uslyšíte ohlasy střelců postupových branek, promluví i Stanislav Tecl, který naskočil do prodloužení a připsal si druhý soutěžní start za A-tým v ročníku.

Samozřejmě vás vezmeme o poločase do kabiny a na děkovačku s fanoušky, kteří v mrazivém počasí tým neúnavně podporovali.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti! A těšíme se na vás v neděli v Edenu na posledním domácím ligovém utkání roku 2023.

Aktuálně

Kilometry k dobru. Slavia a Plzeň znovu běží pro Paraple

15. 5. 2024
Celkem 232 hráčů z mužských, ženských i mládežnických kategorií SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň letos svým pohybem podpoří lidi na vozíku. Oba A-týmy budou sbírat kilometry pro Centrum Paraple přímo před zraky fanoušků také během středečního zápasu třetího kola nadstavby.

U mistra Najbrta. Kapitánská páska na květen a Plzeň

15. 5. 2024
Devátý díl projektu Kapitánská páska na téma handicapovaní si vzal pod svá křídla známý typograf a grafický designér Aleš Najbrt. Rozhovor probíhal mezi filmovými plakáty ve Studiu Najbrt na pražském Smíchově.

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

14. 5. 2024
V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

Další články