Pohárové #309derby je aktuálně vyprodáno | SK Slavia Praha
Více

Pohárové #309derby je aktuálně vyprodáno

Vstupenky na #309derby jsou v současné době vyprodány, do volného prodeje se mohou ještě uvolnit místa z permanentních vstupenek.

309. derby pražských S v rámci čtvrtfinále MOL Cupu se odehraje ve Fortuna Areně ve středu 28. února od 18 hodin. Vstupenky na utkání se prodávají v nejvyšší cenové kategorii Z3 ve třech fázích prodeje. Nejdříve si mohli přikoupit ke své permanentní vstupence jeden další lístek majitelé permanentní vstupenky, poté si mohli jeden lístek koupit členové Odboru přátel a Fanklubu a permanentkáři, kteří si nepřikoupili lístek v 1. fázi prodeje. Aktuálně probíhá volný prodej, do kterého půjdou už pouze místa uvolněna majiteli permanentní vstupenky. Při nákupu lístku můžete přispět na konto Nadačního fondu Slavie a podpořit tak některý z našich dobročinných projektů.

Vstup s permanentkou

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na pohárový zápas se Spartou automaticky zahrnutý ve své permanentní vstupence. Zápas se Spartou se nepočítá do pravidla 3x a dost, nicméně žádáme všechny permanentkáře, aby v případě, že na utkání nebudou moci jít, své místo odhlásili do 48 hodin před výkopem nebo ho darovali nejpozději 2 hodiny do začátku utkání. Všichni permanentkáři, kteří na utkání přijdou, odhlásí své místo anebo ho darují a obdarovaný na utkání přijde, získají 20% slevu na nákup vstupenky na místo své permanentky v osmifinálovém zápase Evropské ligy. V případě, že nepřijdou, své místo neuvolní nebo nedarují, tak budou mít slevu na nákup lístku na osmifinále Evropské ligy jen 10 %. Stav docházky na toto utkání je možné hlídat v aplikaci SLAVIA u dané permanentky v sekci Moje zápasy i na našem webu od 29. 2. 14:00. Reklamace ohledně evidence vstupu lze posílat do 72 hodin od konce zápasu na email permanentky@slavia.cz. Doplatek z dětské na dospělou permanentku nebo vstupenku bude možný v otevírací době pokladen u vstupu č. 4 v den zápasu.

Výhodné rodinné vstupné

Pořiďte si na derby zvýhodněnou rodinnou vstupenku do Sektoru rodiče a děti v sektorech 225 a 226. Na vstupenku za 1 800 korun mohou jít dva dospělí a dvě děti. Za zvýhodněnou cenu potom lze dokoupit až 2 další dětské vstupenky. Čím více malých slávistů tedy s sebou přivedete na fotbal, tím získáte výhodnější cenu oproti běžnému vstupnému do ostatních sektorů. Rodinnou vstupenku lze v příslušné fázi prodeje koupit pouze na pokladnách nebo na vyžádání na emailu vstupenky@slavia.cz, důvodem je zajištění obsazení sektorů 225-226 výhradně rodinami s dětmi. Dětská vstupenka platí pro děti do 14 let věku včetně.

Vstupenky pro osoby pohybující se na vozíku

Pokud si chcete koupit lístky pro osobu pohybující se na vozíku a její doprovod do sektorů H1, H2 a H4, napište nám prosím o vstupenky v příslušné fázi prodeje na email vstupenky@slavia.cz.

Harmonogram prodeje

od 24. 1. 14:00 (aplikace Slavia) 16:00 (web Ticketportalu) do 4. 2. 12:00 - majitelé permanentních vstupenek si mohli přikoupit 1 lístek do případného vyprodání kapacity. Prodej v aplikaci SLAVIA začal o dvě hodiny dříve než na webu Ticketportalu, kde bylo vstupenku možné koupit pod svým uživatelským účtem (návod najdete zde)

od 5. 2. 14:00 (aplikace Slavia) 16:00 (web Ticketportalu) do 18. 2. 12:00 - majitelé permanentních vstupenek, kteří si nekoupili lístek v 1. fázi prodeje, členové Odboru přátel a Fanklubu si mohli koupit 1 lístek do případného vyprodání kapacity. Permanentkáři si koupili lístky pod svým uživatelským účtem na webu Ticketportalu (návod najdete zde) nebo v aplikaci, členové Odboru přátel a Fanklubu si mohli pořídit lístky přes aplikaci Slavia nebo přes událost na webu Ticketportalu po zadání kódu Ticketportal, který naleznou po přihlášení k členskému účtu Portalu Slavia

od 19. 2. 14:00 (aplikace Slavia) 16:00 (web Ticketportalu) - volný prodej pouze v případě uvolnění míst z permanentních vstupenek. Na osobu je možné koupit až 2 lístky. Prodej probíhá v aplikaci SLAVIA, na webu Ticketportalu pod událostí a na pokladnách během jejich otevírací doby

Ceník vstupenek

Vstupenky na Spartu se prodávají v cenové kategorii Z3.

Z1, Z2, Z3 - cenová kategorie zápasu

Ceníkové slevy

Členové Odboru přátel nebo Fanklubu 10 %
Držitelé průkazu ZTP/TP 20 %
Senioři nad 63 let 20 %

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články