Slavia a Zlaté Moravce: Společně Za hranice hřiště | SK Slavia Praha
Více

Slavia a Zlaté Moravce: Společně Za hranice hřiště

Poslední přípravný zápas před startem jarní části sezony odehrají svěřenci Jindřicha Trpišovského proti FC Vion Zlaté Moravce – Vráble v neděli 4. února od 15:00 ve Fortuna Areně. Tentokrát ale půjde o více, než jen fotbal samotný.

Už od samého začátku ruské agrese stojí Slavia na straně Ukrajiny a svými aktivitami ji podporuje. Utkání se Zlatými Moravci, které hrají nejvyšší slovenskou ligu, bude dalším střípkem společné snahy vstoupit za hranice hřiště a pomáhat tam, kde je to nejvíc potřeba.

Výtěžek ze vstupného, které začne na 100 Kč, poputuje skrze sbírku Nadačního fondu Slavie přímo na pomoc na Ukrajině. Společně s neziskovou organizací Post Bellum a ukrajinským velvyslanectvím v České republice, kteří organizují sbírku Pomozte Ukrajině s Pamětí národa, budou vybrané finanční prostředky poskytnuté na nákup terénních sanitek a dalšího zdravotnického vybavení. Vstupné na utkání bude začínat na 100 Kč, ale fanoušci budou mít možnost přispět i více dle svého uvážení. Pokud chcete podpořit sbírku přímo na účtu Nadačního fondu Slavie, dejte do předmětu platby POMOC UA.

Vzhledem k výjimečnosti utkání a jeho charitativní podstatě, prosíme všechny permanentkáře, aby si lístek – ekvivalent finančního daru, zakoupili rovněž. Ač mají držitelé permanentek přístup na všechna přípravná utkání zdarma, zde prosíme o sounáležitost a pochopení, že bez zakoupené vstupenky nebudou moci fanoušci zápas sledovat přímo ve Fortuna Areně. Děkujeme, že pomáháte s námi.

Protože chceme šetřit trávník ve Fortuna Aréně pro soutěžní zápasy, rozcvička před utkáním neproběhne na hlavním hřišti stejně jako doprovodný program. Hrací plocha bude sloužit pouze pro samotné utkání.

Pokud se rozhodnete fandit z domova, budete moci prověrku před startem fotbalového jara sledovat živě na stanici O2 TV Sport. Pokud nebudete moci utkání navštívit, Nadační fond Slavie připravil sbírku, jejíž výtěžek půjde stejně jako finance ze vstupného na pomoc na Ukrajině.

Společně za pevné hodnoty, společně pro dobrou věc, společně za hranice hřiště. Těšíme se na vás a ještě jednou děkujeme, že pomáháte s námi!

Další organizační informace stejně jako bližší info o prodeji vstupenek přineseme v nejbližších dnech.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články