ONLINE: Od 15:00 generálka proti Zlatým Moravcům | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 generálka proti Zlatým Moravcům

Slávisté se se zimní přípravou před soutežním jarem 2024 rozloučí v Edenu generálkou proti FC ViOn Zlaté Moravce. Výtěžek z utkání věnuje klub na nákup terénních sanitek a dalšího zdravotnického vybavení pro válkou zasaženou Ukrajinu.

Sešívaní absolvují poslední zatěžkávací test před vstupem do soutěžního jara od 15:00 doma proti slovenským Zlatým Moravcům. Kompletní výtěžek z utkání bude použit na nákup terénních sanitek a dalšího zdravotnického vybavení pro Ukrajinu, a to ve spolupráci s neziskovou organizací Post Bellum a ukrajinským velvyslanectvím v České republice, kteří organizují sbírku Pomozte Ukrajině s Pamětí národa.

Záda Aleše Mandouse bude krýt obrana ve složení Lukáš Masopust, Igoh Ogbu, Jan Bořil. Záložní řadu tvoří David Douděra společně s Petrem Ševčíkem, Oscarem a Ondřejem Zmrzlým. Ofenzivní servis Mojmíru Chytilovi budou pak poskytovat Lukáš Provod s Václavem Jurečkou na křídlech. Posily David Zima a El Hadji Malick Diouf začnou utkání na střídačce.

SESTAVA: Mandous – Masopust, Ogbu, Bořil – Douděra, Ševčík, Oscar, Zmrzlý – Provod, Jurečka – Chytil

LAVIČKA: Kolář – Zima, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, van Buren, Schranz, Vlček, Tomič, Jurásek

Zápas začíná od 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články