Lístky na domácí zápas s AC Milán jsou vyprodány | SK Slavia Praha
Více

Lístky na domácí zápas s AC Milán jsou vyprodány

Vstupenky na domácí odvetu osmifinále Evropské ligy proti AC Milán jsou vyprodány, další fáze prodeje už nebudou spuštěny.

Odveta osmifinále Evropské ligy proti AC Milán se hraje ve čtvrtek 14. března od 18:45 hodin v Eden Areně. Veškerá volná kapacita vstupenek se vyprodala chvíli po spuštění 2. fáze prodeje, 3. fáze prodeje a volný prodej už nebudou spuštěny.

Zápas nemají permanentkáři zahrnutý ve své permanentce, pro vstup na utkání si musí koupit jednotlivou vstupenku. Lístek na místo své permanentky měli rezervovaný po celou dobu 1. fáze předprodeje. Pokud rezervaci nevyužili, bylo místo uvolněno do 2. fáze prodeje.

Vstupenky jsou v každé fázi prodeje k dispozici v aplikaci Slavia o dvě hodiny dříve než na webu Ticketportalu, a na pokladnách během jejich otevírací doby za ceny dle ceníku, který najdete na konci článku. Na vstupenky ve všech fázích prodeje je možné uplatnit slevy pro členy OP/FK, seniory nad 63 let, držitele průkazu ZTP/TP, studenty a dětskou slevu. Jednotlivé slevy se nesčítají. Zakoupená vstupenka nelze vrátit zpět do prodeje a uvolnit tak své místo v případě neúčasti na zápase. Při nákupu lístku můžete přispět vámi zvolenou částku na Nadační fond Slavie a podpořit některý z našich dobročinných projektů. Pomáhejte s námi!

Doplatky vstupenek

V den utkání ve čtvrtek 14. března bude možné na pokladnách č. 4 doplatit dětskou vstupenku na dospělou a zároveň všechny další zlevněné lístky na dospělé. Dětská vstupenka je určena pro děti do 14 let věku, každá osoba, která projde přes turnikety, musí mít koupený lístek na své sedadlo.

Rodinná vstupenka

Rodinná vstupenka se prodává za 4 500 korun a mohou na ni jít jít dva dospělí a dvě děti. Za zvýhodněnou cenu potom lze dokoupit až 2 další dětské vstupenky. Rodinnou vstupenku lze koupit pouze na pokladnách nebo na vyžádání v příslušné fázi prodeje na emailu vstupenky@slavia.cz, důvodem je zajištění obsazení sektorů 225-226 výhradně rodinami s dětmi. Jednotlivé vstupenky se prodávají v cenové kategorii B.

Vstupenka pro osoby pohybující se na vozíku

Pokud se pohybujete na vozíku a chcete přijít na zápas, lístky si můžete v příslušné fázi prodeje koupit během otevírací doby pokladen u vstupu č. 4 nebo si o ně napsat na email vstupenky@slavia.cz

Harmonogram prodeje:

  • od čtvrtka 29. 2. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do pondělí 4. 3. 12:00 předprodej pro majitele permanentních vstupenek. Každý permanentkář si mohl koupit jednu vstupenku na místo své permanentní vstupenky. Prodej probíhal online v aplikaci SLAVIA v sekci Vstupenky - Rezervace - Zápasy nebo pod uživatelským účtem na Ticketportalu. Majitelé permanentní vstupenky měli automaticky nastavenu slevu na lístek dle využití své permanentní vstupenky na pohárové derby hrané 28. 2. Kdo zápas navštívil, odhlásil nebo daroval místo (které bylo využito), měl slevu 20 %. Tato sleva nebyla aktivována pro dětskou vstupenku, která se prodává za konečnou cenu 750 korun, a pro studentské vstupenky. Pokud fanoušek na utkání nešel, neodhlásil místo nebo ho nedaroval, měl slevu pouze 10 %
  • od úterý 5. 3. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do čtvrtka 7. 3. 12:00 předprodej pro majitele permanentní vstupenky, kteří si mohou koupit jednu další vstupenku na volná místa do případného vyprodání kapacity. Prodej probíhá online v aplikaci SLAVIA v sekci Vstupenky - Prodej - Zápasy nebo pod uživatelským účtem na Ticketportalu
  • od pátku 8. 3. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do neděle 10. 3. 12:00 předprodej pro členy Odboru přátel, Fanklubu a permanentkáře, kteří si nekoupili lístek ve 2. fázi. Každý si může koupit jednu vstupenku až do případného vyčerpání kapacity lístků. Prodej probíhá pouze online, permanentkáři si mohou koupit lístek pod svým uživatelským účtem na Ticketportalu nebo v aplikaci SLAVIA (v sekci Vstupenky-Prodej-Zápasy), členové Odboru přátel a Fanklubu si mohou pořídit vstupenku přes událost na webu Ticketportalu po zadání kódu Ticketportal, který naleznou po přihlášení k členskému účtu Portalu Slavia. V případě vyprodání kapacity ve 2. fázi prodeje nebude tento předprodej už spuštěn
  • od pondělí 11. 3. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do čtvrtka 14. 3. 19:45 volný prodej pouze v případě dostupné kapacity. Každý si může koupit maximálně 2 vstupenky, v aplikaci SLAVIA (v sekci Vstupenky-Prodej-Zápasy) a online na webu Ticketportalu pod událostí. Pokladny budou sloužit zejména pro předzápasový servis, v den utkání se vstupenky na pokladně neprodávají dle pravidel UEFA


* Cena vstupenky zahrnuje vstup pro rodinu (až 2 dospělí a až 4 děti) a lze zakoupit na pokladnách nebo o ni požádat v příslušné fázi prodeje na emailu vstupenky@slavia.cz.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články