B-tým v prvním jarní kole vyzve v Edenu Admiru | SK Slavia Praha
Více

B-tým v prvním jarní kole vyzve v Edenu Admiru

První jarní kolo slávistického B-týmu je na programu v neděli 3. března od 10:15. Zápas se odehraje v tréninkovém centru v Edenu na umělé trávě.

Čekání na první jarní kolo ČFL je u konce. Slávistický B-tým se poprvé v novém roce představí v soutěžním utkání. Sešívaní z pozice vedoucího týmu tabulky ČFL zahájí jaro proti pražské Admiře, kterou na podzim porazili 4:0.

„Na první jarní kolo se už moc těšíme. Příprava byla dlouhá. Čekám, že předvede herní výkon ve vysoké kvalitě i intenzitě. Bude to první ostrý zápas skoro po třech měsících, hraje se o body, o umístění. Zápas bude mít úplně jiný náboj než ta utkání přípravná,“ říká před zápasem hlavní trenér slávistické rezervy David Střihavka

Slávisté prošli dlouhou dvouměsíční zimní přípravou s jednou porážkou, a to s rezervou Bayernu Mnichov.

„Až na Bayern Mnichov, který nás porazil, jsme přípravu výsledkově i herně zvládli, což nás těší. Pozorovali jsme velmi dobré individuální výkony. Na začátku přípravy nás opustili někteří hráči, tak jsme byli zvědavý, jak si s touto změnou poradíme. Kluci z dorostu zapadli do týmu výborně, a ti co neměli takový prostor, tak se také zlepšují a čekají na svou šanci,“ hodnotil přípravu trenér Střihavka.

První jarní kolo odehrají sešívaní výjimečně na umělé trávě v Edenu. Utkání je na programu v neděli 3. března od 10:15.

„Rád bych pozval fanoušky na první jarní zápas. Budeme moc rádi, když nás přijdete do Edenu podpořit a doženete nás za vítězstvím,“ vyzývá hlavní trenér slávistické rezervy.

Vstupenky na utkání budou k dispozici u pořadatelů u vchodu na umělou trávu v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Občerstvení pro fanoušky bude k dispozici v restauraci na pozemním hokeji. Parkování v areálu není možné, proto prosíme využijte parkovacích ploch v přilehlém okolí stadionu, případně můžete využít nákupní centrum Eden.

Slávisti, přijďte podpořit B-tým před pochodem na Letnou do Edenu. Těšíme se na vás!


Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články