Derby MATCHDAY. Hanka, vyřazení a dvě nuly | SK Slavia Praha
Více

Derby MATCHDAY. Hanka, vyřazení a dvě nuly

Pět dnů, hned dvě derby. Pohárové a ligové, v Edenu i na Letné, obě po 90 minutách smírně. Další společný jmenovatel? Kamery MATCHDAY.

Co v rozšířeném vydání, která poskytne vhled za kulisy 309. a 310. derby uvidíte?

Slávisté loňský triumf v MOL Cupu neobhájí, byť ve středečním čtvrtfinále začali skvěle... Naladili se už před výkopem, vyslechli si státní hymnu v podání Hanky Masopustové, díky Ivanu Schranzovi s Malickem Dioufem vedli 2:0.

K vidění byly další šance, nádherná choreo v podání Tribuny Sever.

Ale nestačilo to, soupeř rozhodl o svém postupu v prodloužení proměněným pokutovým kopem.

Nedělnímu ligovému střetnutí na půdě rivala předcházel pochod fanoušků ze Staroměstského náměstí, byli jsme jim v patách. Ukážeme vám tradičně speciálně vyzdobenou kabinu, před startem zápasu jsme hovořili s Tomášem Holešem.

Po skončení bezbrankového duelu, v rámci kterého si odbyl soutěžní premiéru za Slavii brankář Jindřich Staněk, jsme si povídali s Mojmírem Chytilem.

A čekají na vás další exkluzivní záběry. Slávisti, držte nám palce v Miláně a těšíme se na vás v neděli, kdy do Edenu dorazí Teplice.


28. února vyšlo nové číslo klubového magazínu HALFTIME s exkluzivní zpovědí nového majitele Slavie Pavla Tykače a největším rozhovorem, který kdy liberijská hvězda Oscar Dorley v Česku poskytla. Více na slavia.cz/halftime, předplatné můžete objednat ZDE.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články