ONLINE: Od 18:00 derby na Letné, v bráně poprvé Staněk | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 derby na Letné, v bráně poprvé Staněk

Slavia od 18:00 hraje na Letné 310. derby. Soutěžní premiéra čeká Jindřicha Staňka v brance, s kapitánskou páskou hraje Jan Bořil.

Sešívaní do ligového 310. derby vyběhnou se čtyřmi změnami oproti středečnímu duelu s odvěkým rivalem. Soutěžní premiéra v brance Slavie čeká uzdraveného Jindřicha Staňka. Ve stoperské trojici před ním prožije první derby v základní sestavě Tomáš Vlček. Do útoku se vrací Václav Jurečka. S kapitánskou páskou tým povede Jan Bořil. Po zranění je na lavičce připravený Matěj Jurásek.

Kvůli zdravotním problémům chybí Christos Zafeiris, Petr Ševčík, Conrad Wallem, Ondřej Kolář, Sheriff Sinyan a dlouhodobě zraněný David Pech.

SESTAVA: Staněk – Vlček, Holeš, Zima – Douděra, Masopust, Oscar, Bořil – Jurečka, Chytil, Schranz

LAVIČKA: Mandous, Sirotník - Ogbu, Tijani, Tecl, Diouf, van Buren, Provod, Tomič, Zmrzlý, Jurásek

Zápas začíná od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články