ONLINE: Od 15:00 v Edenu proti Teplicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 v Edenu proti Teplicím

Slávisté mezi zápasy s AC Milán hostí v Edenu Teplice. Do základní sestavy se vrací Igoh Ogbu a uzdravený Matěj Jurásek.

Oproti čtvrtečnímu duelu na San Siru udělal trenérský štáb pět změn. Do stoperské dvojice se vrací Igoh Ogbu. Na křídlech hrají uzdravení Matěj Jurásek a Conrad Wallem. Micka van Burena na hrotu bude podporovat Václav Jurečka.

Kvůli zdravotním problémům chybí Christos Zafeiris, Petr Ševčík, Ondřej Kolář, Sheriff Sinyan a dlouhodobě zraněný David Pech.

SESTAVA: Staněk – Vlček, Ogbu, Zima, Diouf – Masopust, Oscar – Jurásek, Jurečka, Wallem – van Buren

LAVIČKA: Mandous, Sirotník – Holeš, Tijani, Tecl, Chytil, Provod, Bořil, Douděra, Tomič, Zmrzlý

Zápas začíná od 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články