MATCHDAY Slovácko. Ze stylu do stylu a oslava | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Slovácko. Ze stylu do stylu a oslava

Dvě nádherné pumelice z dálky a proměněná penalta, díky tomu zisk tří bodů v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní souboj se Slováckem tradičně snímaly.

Slávisti, užijte si ho!

Co v novém dílu uvidíte? Václav Jurečka se na Slovácku poprvé představil jako soupeř, svým 14. a 15. gólem v ligovém ročníku se posunul do čela tabulky střelců. Tažení za výhrou nastartoval fantasticky Lukáš Provod.

V den utkání slavil své 25. narozeniny Michal Tomič, na závěr duelu zamířil na hřiště, po jeho konci na rozhovor. Kolik gratulací mu přistálo v telefonu? Jaké to je mít oslavu mimo domov? Dozvíte se! A o své dojmy se samozřejmě podělil i dvougólový kanonýr.

Před utkáním jsme zpovídali fanoušky domácích, prozradili nám, jak právě na Tomiče s Jurečkou, kteří zde strávili část kariéry a pro klub získali první velkou trofej v jeho historii, MOL Cup před dvěma lety, vzpomínají.

Znovu uvidíte i senzační fandění příznivců Slavie, pozápasovou děkovačku a euforii, která následovala po každé z branek. Tečku udělá Ondřej Zmrzlý, kterého na Slovácko vyrazila podpořit rodina.

Slávisti, díky za přízeň a těšíme se na vás v sobotu. Ve vršovickém derby na vás budeme tradičně spoléhat.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články