B-tým v neděli proti rezervě Dukly ve Zbuzanech | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli proti rezervě Dukly ve Zbuzanech

23. kolo ČFL přinese souboj slávistické rezervy s rezervou pražské Dukly. Utkání je na programu v neděli 21. 4. od 10:15 ve Zbuzanech.

Slávistický B-tým čeká malé pražské derby s rezervou Dukly. Svěřenci trenéra Davida Střihavky mají za sebou porážku s Plzní a remízu s Karlovými Vary, což znamenalo ztrátu pěti důležitých bodů v cestě za postupem do druhé ligy.

Sešívaní však mají stále náskok pěti bodů na druhé Domažlice a jeden zápas k dobru.

V neděli se slávisté představí na půdě rezervy pražské Dukly ve Zbuzanech. Dukle patří sedmá příčka tabulky se ziskem 32 bodů. Dukla dokázala v minulém kole porazit druhé Domažlice 2:0.

Utkání 23. kola ČFL mezi slávistickým béčkem a Duklou je na programu v neděli 21. dubna od 10:15 ve Zbuzanech. Přímý přenos z utkání naleznete na TVcom.

Slávisti, přijďte podpořit sešívanou rezervu!

Aktuálně

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY. První trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Další články