MATCHDAY Slovácko. Smutná výhra | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Slovácko. Smutná výhra

Slávisti obsadí v ročníku 2023/24 stříbrnou příčku, nic na tom nezměnila ani sobotní výhra v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY poslední výjezd sezony zmapovaly.

Po bezbrankové první půli otevřel skóre na stadionu Miroslava Valenty utěšenou ranou Tomáš Holeš, šest minut po smolné vlastní brance Davida Zimy rozhodl před zraky 6 088 fanoušků střídající Mojmír Chytil.

O utkání promluvil exkluzivně pro MATCHDAY Mojmír Chytil, který se prosadil pošestnácté v ligovém ročníku. Uvidíte Jindřicha Trpišovského a jeho proslov o půli v kabině, stejně tak trenérovo loučení se s Martinem Svědíkem, který končí po sezoně na lavičce Slovácka.

Zříte i choreografii z dílny Tribuny Sever i poslední letošní venkovní děkovačku.

Slávisti, děkujeme za přízeň. A těšíme se na vás v neděli v Edenu na domácím střetnutí s Mladou Boleslaví.


Aktuálně

B-tým postupuje do druhé ligy

15. 6. 2024
Slávistická rezerva postoupila po výhře 2:1 v odvetném utkání play off s Velvary do druhé ligy. O branky se postaral Samuel Pikolon a vlastním gólem hostující Libor Drozda.

Do Slavie přestupuje Alexandr Bužek

15. 6. 2024
Novou posilou Slavie je mládežnický reprezentant Alexandr Bužek. Devatenáctiletý záložník, který naposledy působil ve Zlíně, podepsal v Edenu smlouvu do 30. června 2028.

Myslel jsem, že je to vtip. Strašně se těším

15. 6. 2024
Alexandr Bužek po podpisu čtyřleté smlouvy se Slavií zavítal k prvnímu rozhovoru. Probrali jsme jeho první rok mezi elitou, konkurenci, která v Edenu panuje, reakci rodinných příslušníků i plány do nového angažmá.

Další články