Béčko bodovalo naplno (fotogalerie) | SK Slavia Praha
Více

Béčko bodovalo naplno (fotogalerie)

PRAHA / HORNÍ POČERNICE – Béčko Slavie bodovalo naplno, díky brankám kapitána Koblera a útočníka Klavíka zdolalo Sezimovo Ústí 2:1.
PRAHA / HORNÍ POČERNICE – Béčko Slavie bodovalo naplno, díky brankám kapitána Koblera a útočníka Klavíka zdolalo Sezimovo Ústí 2:1.


Slávisté tentokrát bez jediné výpomoci z áčka dokázali svého soupeře porazit díky dvěma brankám v rychlém sledu ve druhém poločase, v tom prvním byl k vidění především boj ve středu hřiště. První šanci měl v úvodu utkání Kopřiva, ale neproměnil ji. V nadějné pozici pálícímu Komárkovi zablokovala střelu obrana.


Po přestávce si slávisté vytvořili tlak a přišly šance. Brankář Chylík musel dvakrát vytáhnout přesné střely Helda, jednu ze hry a druhou z trestného kopu, obě mířily do růžku branky. Velkou šanci měl střídající Černý, který se objevil za obranou, Chylík ale jeho střelu dokázal vyškrábnout mimo tyče.


V sedmdesáté šesté minutě udeřilo, Kobler vybojoval přímý kop, z toho pálil Kovařík do tyče, Kobler pohotovou dorážkou otevřel skóre. O čtyři minuty později se důrazným zakončením blýskl Klavík a přidal druhou, jak se později ukázalo, vítěznou branku.


V závěru totiž Held z dálky nádhernou střelou těsně minul a podobně vydařenou střelu Vlčka musel vyrazit také gólman Diviš. V nastaveném čase přesto hosté na korekci skóre dosáhli, Vesecký tečoval prudkou ránu za Divišova záda.


„S výsledkem jsem samozřejmě spokojený, vstřelili jsme dvě hezké branky, v druhém poločase jsme byli lepším týmem a měli jsme tlak, konečně jsme také vstřelili více než jeden gól,“ radoval se po utkání trenér Daniel Šmejkal, který pochválil i některé individuální výkony svých svěřenců. „Pochvalu ale zaslouží celý tým, cítil jsme velkou vůli po vítězství,“ dodal.




Slavia B - Sezimovo Ústí 2:1 (0:0)
Branky: 76. Kobler, 79. Klavík - 90. Vesecký
Slavia B: Diviš - Held, Gabriel, Kopřiva, Švamberg - Vagrčka, Komárek (89. Bezděk), Kobler, Kovařík - Dvořák (46. Černý), Klavík

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články