Jarda Černý se už léčí doma | SK Slavia Praha
Více

Jarda Černý se už léčí doma

PRAHA/EDEN - „Už jsem doma, mám zafixovaný krk, dvakrát atraktivně nevypadám, ale je to mnohem lepší,“ ozval se našemu webu záložník Jaroslav Černý. Jaroslav Černý musel po srážce s Michalem Hubníkem v závěru zápasu v Olomouci odstoupit ze zápasu.
PRAHA/EDEN - „Už jsem doma, mám zafixovaný krk, dvakrát atraktivně nevypadám, ale je to mnohem lepší,“ ozval se našemu webu záložník Jaroslav Černý.

Jaroslav Černý musel po srážce s Michalem Hubníkem v závěru zápasu v Olomouci odstoupit ze zápasu.

„V první chvíli jsem si myslel, že jsem se s nikým nesrazil, necítil jsem ani náraz protihráče, jenom prudkou bolest na krku a na hlavě,“ vzpomíná na nešťastnou chvilku.

„Pak si už všechno pamatuji jen útržkovitě, jak na mě letí míč, pak že jsem stál za brankou, chvilku na střídačce, pak až když jsem vystupoval ze sanitky v nemocnici,“ vypráví s viditelnou úlevou.

„Hlava se mi točila jako na Matějské pouti, když jedete na řetízkáči, bolest tu si taky pamatuju dobře,“ dodává.

V nemocnici pak přijal smsky od svých spoluhráčů, navštívit ho přišel hned druhý den také trenér Karel Jarolím. Došlo i na setkání s Michalem Hubníkem, který byl u nešťastného souboje. „Volal mi a smskoval už po zápase, do nemocnice mi pak přinesl jako dárek čokoládu, vím, že to nebyl úmyslný zákrok,“ prozrazuje Černý.

„Lékaři mi zatím nařídili klid, ale už za pár dnů bych měl začít s rehabilitací,“ přibližuje nejbližší program. Za všechny naše fanoušky přejeme sympatickému fotbalistovi co nejrychlejší návrat na trávník.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články