Slavia zahájila letní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Slavia zahájila letní přípravu

Slavia zahájila letní připravu. Přinášíme vám informace ke změnám kádru.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Pod vedením trenéra Karla Jarolíma zahájila Slavia svoji letní přípravu na novou sezonu.

Zátěžové testy spolu s týmem už absolvovaly dvě nové posily – záložník Karol Kisel a obránce Jiří Koubský, kteří v neděli večer podepsali své smlouvy.

Z hostování v italském Palermu se vrací obránce Ondřej Čelůstka. Z hostování v Českých Budějovicích se vrací Ladislav Volešák, Slavia ale registruje intenzivní zájem o jeho služby z jiného prvoligového klubu.

Do přípravy Slavie se naopak nezapojí fotbalisté, kterým v klubu skončilo hostování – Štefan Senecký, Kevin Lafrance, Stanislav Tecl, Jan Kysela, Milan Kopic a Mirko Ivanovski.

Slavii také s největší pravděpodobností opustí Zdeněk Šenkeřík, kterému skončí smlouva na konci června tohoto roku.

Klub nevyužil opci na stávající smlouvu s Matejem Krajčíkem, Slavia mu udělila svolení, aby začal trénovat v Jablonci, fotbalista je blízko přestupu do severočeského klubu.

Co se týká zraněných hráčů – ve svém rehabilitačním programu po operaci kolene pokračuje Adam Hloušek, který už začlenil do svého programu i běžecké prvky. Benjamin Vomáčka bude už s mírnými úlevami trénovat s týmem a měl by odjet na kondiční soustředění.

Nejdále návratu na trávník je útočník Riste Naumov, který ale už tři týdny nepoužívá berle. V Praze ho čekají další kontrolní vyšetření, která mu určí další průběh rehabilitace.

Svolení naskočit do přípravy o něco později má Hocine Ragued, který se v Tunisku žení.

Tým odjede ještě v pondělí na kondiční soustředění v Krkonoších, kde ho čeká příprava na tradiční místě – na Švýcarské boudě.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články