Ve středu hraje juniorka v Ďolíčku, přijďte ji podpořit! | SK Slavia Praha
Více

Ve středu hraje juniorka v Ďolíčku, přijďte ji podpořit!

Juniorku Slavie čeká vršovické derby proti Bohemians 1905. Zápas startuje v Ďolíčku ve středu 2. května v 17:30 hodin. Domácí čekají jistě bouřlivou atmosféru, přijďte proto podpořit sešívané!

PRAHA/EDEN – Juniorku Slavie čeká vršovické derby proti Bohemians 1905. Zápas startuje v Ďolíčku ve středu 2. května v 17:30 hodin. Domácí čekají jistě bouřlivou atmosféru, přijďte proto podpořit sešívané! Z Edenu jsou to na místo konání zápasu jen dvě stanice tramvají…

 

Bohemians v minulém kole podlehli dalšímu pražskému celku – juniorce  Dukly – 2:4 a v tabulce divize A jim patří 14. místo. Slavia remizovala na hřišti vedoucích Horních Měcholup 1:1 a je čtvrtá.

 

Juniorka má podobně nabitý program jako slávistické „áčko“, po středečním vršovickém derby přivítá už v sobotu Strakonice. Jihočeši jsou farmou Českých Budějovic a na třetím místě tabulky mají na Slavii tříbodový náskok.

 

„Kluci mají dobrý trénink a myslím si, že to vydrží,“ zůstává v klidu trenér Michal Petrouš. Hrát utkání je pro ně lepší, než jenom trénovat. Ve středu si zahrají v Ďolíčku, kam prý na divizi chodí i tisíc fanoušků, takže myslím, že únavu ani cítit nebudou,“ dodával kouč juniorky.

 

Slavia je venku nejlepší ve své skupině divize, na hřištích soupeřů získala 23 bodů, stejně je na tom už jen náš sobotní soupeř, Strakonice. S Bohemians si sešívaní v listopadu minulého roku poradili vysoko 6:0.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články