Slavia se odvolá proti rozhodnutí licenčního řízení | SK Slavia Praha
Více

Slavia se odvolá proti rozhodnutí licenčního řízení

PRAHA - Slavia v prvním řízení neobdržela od Fotbalové asociace České republiky licenci pro příští ligový ročník. Klub okamžitě začal situaci analyzovat a připravovat odvolání proti tomuto rozhodnutí.
„Pravděpodobně to bude nějaká formální záležitost, každopádně se proti tomuto rozhodnutí určitě odvoláme," uvedl ředitel komunikace Jiří Vrba.

„Slavia naprosto nepřipouští možnost, že by kvůli licenčním podmínkám neměla hrát v příštím ročníku nejvyšší soutěž, k ničemu takovému není nejmenší důvod," dodal Vrba.

Kluby, které licenci zatím neobdržely, mohou do 22. května podat odvolání proti rozhodnutí licenční komise k licenčnímu tribunálu. Ten veškeré záležitosti projedná v posledním květnovém týdnu. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články