Vstupenky na Mladou Boleslav v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Mladou Boleslav v prodeji

PRAHA – V prodeji jsou vstupenky na 15. kolo epojisteni.cz ligy, které Slavia sehraje v Edenu v sobotu 26. listopadu od 15 hodin. Využijte šance zúčastnit se posledního podzimního domácího zápasu! Pokud si pořídíte permanentní vstupenku na jaro, máte v ceně už toto utkání proti Mladé Boleslavi.
Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, můžete si je zakoupit v internetovém prodeji Ticketportalu a vytisknout si je doma. Případně můžete využít i nákup na jednom z 936 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště.

Na vstupenky je možné uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP. Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 13:30. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

S jarní permanentkou na Mladou Boleslav

Zahájili jsme prodej jarních permanentek, zajistěte si své místo v Edenu po celé jaro bez starostí s kupováním jednotlivých lístků. Pořiďte si permanentní vstupenku na jarní část sezony a přijďte s ní už na Mladou Boleslav! Všichni majitelé permanentky budou mít vstup na náš poslední podzimní domácí zápas zdarma. Permanentky můžete kupovat přes online internetový prodej Ticketportalu, na centrále Ticketportalu a na pokladnách předprodeje v Edenu během otevírací doby před zápasem s Mladou Boleslaví.

Na utkání s Mladou Boleslaví čeká fanoušky před stadionem Slávistický vánoční jarmark, na kterém můžete se slávistickou cashback kartou nakoupit za velmi výhodné ceny vánoční dárky. Doporučujeme vám registrovat vaši kartu hned teď. Na zápase budete mít opět možnost soutěžit o vstupenky do kina Premiere Cinemas a hlavně zhlédnout atraktivní duel!

Otevírací doba pokladen u vstupu č. 4 (u trati)
středa23. 11.13:00 - 19:00
čtvrtek24. 11.12:00 - 18:00
pátek25. 11.12:00 - 18:00
sobota26. 11.12:00 - 15:45

Otevírací doba centrály Ticketportalu (Politických vězňů 15, Praha 1)
Pondělí - pátek 9 - 18

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články