Informace pro fanoušky na Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Slovácko

V neděli Slavia jede na výjezd na Slovácko, pokud se vydáte sešívané podpořit, vstupenky koupíte na místě v dostatečném množství.

Parkování u stadionu

Pokud míříte na zápas autem, adresa stadionu je Stonky 566, Uherské Hradiště, a doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen zhruba 400 metrů od stadionu. Další parkovací místa jsou na zelené ploše před Tescem u ulice 28. října. Pokud jedete vlakem, vlaková zastávka je vzdálena asi 1 kilometr od stadionu.

Prodej vstupenek

Vstup do sektoru hostů D je z Rostislavovy ulice. Vstupenky do slávistického kotle stojí 250 korun a budou v prodeji v den zápasu hodinu a půl před utkáním, tedy od 16:30, na pokladně přímo u vstupu do sektoru hostů. Platba je možná pouze v hotovosti. Kapacita sektoru hostů je 438 míst.

Bezpečnostní kontroly

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky a bude probíhat namátková dechová kontrola konzumace alkoholu. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích a samolepky. Fanouškům doporučujeme přečíst Návštěvní řád stadionu, pokud bude porušeno některé z jeho ustanovení, nebude dotyčný na stadion vpuštěn nebo může být vyveden ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články