Jan Kuchta míří na hostování do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Jan Kuchta míří na hostování do Teplic

Součástí příchodu Alexe Krále do Slavie je také hostování dalšího slávistického odchovance Jana Kuchty v Teplicích. Na severu Čech by měl působit rok a půl.

Na podzim hostoval Jan Kuchta ve Slovácku, od jara bude oblékat dres Teplic. „Jsem moc rád, že se povedlo na mou žádost ukončit hostování na Slovácku. Těším se do Teplic a věřím, že budu pravidelně nastupovat,“ uvedl k hostování slávistický útočník. „Honza bude v Teplicích hostovat rok a půl bez opce na přestup,“ dodal sportovní ředitel Slavie Jan Nezmar.

Jan Kuchta poprvé zamířil na hostování v létě 2016, tehdy jeho kroky směřovaly do Bohemians 1905, kde hostoval rok a půl. Na jaře roku 2018 pak působil ve druholigové Viktorii Žižkov, kde se trefil čtyřikrát. Uplynulou podzimní část pak odehrál na Slovácku, v jehož dresu zaznamenal čtyři ligové zásahy.

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články