ONLINE: Slavia bojuje od 19:20 o semifinále | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje od 19:20 o semifinále

Od 19:30 čeká slávisty na cestě za obhajobou Mol Cupu na domácí půdě čtvrtfinálové utkání proti Karviné. Přímý přenos můžete sledovat na ČT Sport.

Pro čtvrtfinálový duel nemohl trenér Jindřich Trpišovský počítat se službami pouze dlouhodobě zraněných Stanislava Tecla a Jakuba Hromady. Petr Ševčík už své zranění třísel plně doléčil a je Slavii k dispozici na lavici náhradníků.

Od prvních minut se mezi tyče postaví slávistická dvojka Přemysl Kovář. Obrannou čtveřici vytvoří na stoperu Simon Deli s Michaelem Ngadeuem a na becích Michal Frydrych a Jaroslav Zelený. Na pozici defenzivních štítů vyběhne Ibrahim Traoré s Alexem Králem a o útočné akce se bude od úvodu starat Josef Hušbaer na krajích podporovaný Peterem Olayinkou a Alexandrem Balutou. Prvního soutěžního startu v základní sestavě se od listopadu 2017 dočká také Mick van Buren, který se postaví na hrot.

Sestava: Kovář – Frydrych, Ngadeu, Deli, Zelený – Král, Traoré – Baluta, Hušbauer, Olayinka – van Buren
Náhraníci: Kuciak, Coufal, Zmrhal, Stoch, Ševčík, Masopust, Vlček

Přímý přenos čtvrtfinálového utkání můžete sledovat na ČT Sport. Studio startuje v 19:05, samotné utkání pak v 19:20.

TEXTOVÝ ONLINE Z UTKÁNÍ NAJDETE ZDE

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články