Juniorka utrpěla debakl s Mladou Boleslaví | SK Slavia Praha
Více

Juniorka utrpěla debakl s Mladou Boleslaví

Ve druhém zápase od zahájení přípravy podlehla naše juniorka Mladé Boleslavi 0:7. Duel hraný v Beznu, které je nedaleko Boleslavi, měl jednoznačný průběh, slávisté na druholigový tým nestačili.
Ve druhém zápase od zahájení přípravy podlehla naše juniorka Mladé Boleslavi 0:7. Duel hraný v Beznu, které je nedaleko Boleslavi, měl jednoznačný průběh, slávisté na druholigový tým nestačili. Kouč Luděk Klusáček vyzkoušel dvacet fotbalistů. "Mezi mužstvy byl znát velký rozdíl, výkonnostní i kvalitativní. Navíc my jsme v přípravě úplně jinde než soupeř," poznamenal trenér. "Tým se teprve dává dohromady, z jarního kádru zůstala pouze čtveřice fotbalistů. Teď bude záležet na každém, jak zkušenosti využije. Hráči se střetli s vrcholovým fotbalem a musí učit," dokončil Klusáček svůj komentář.

Mladá Boleslav - Slavia B 7:0 (3:0)
Sestava Slavie: Podaný (60. Hajs) - Jarůšek (46. Budějský), Chomát (46. Vaněk), Martin Zachariáš (46. Doležal), Buryánek - Walter (46. Knobloch), Vondráček (46. Kotrba), Dubský (46. Musil), Ulrich (46. Balík) - Táborský, Emmerling (46. Stejskal)

V dalším utkání se béčko Slavie představí v sobotu v Turnově proti prvoligovému Jablonci.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články