Otevíráme Slavia Museum a Stadium Tour! | SK Slavia Praha
Více

Otevíráme Slavia Museum a Stadium Tour!

Přijďte si prohlédnout mistrovský pohár a další artefakty související se ziskem 20. mistrovského titulu! V sobotu 11. července znovu otevíráme Slavia Museum a Stadium Tour.

O řadu nových exponátů se rozrostla Galerie dresů, nová unikátní videa si zase můžete prohlédnout na obrazovkách i videowall.

Prostory muzea a stadionu byly pro návštěvníky uzavřeny od začátku března na základě opatření souvisejících s koronavirem.

Slavia Museum bude o víkendu otevřeno v sobotu 11. července a v neděli 12. července od 10 do 18 hodin. Těšíme se na vás!

Vouchery na vstup do Slavia Museum s platností do 31. března 2020 a 30. dubna 2020 zakoupené přes SLEVOMAT budou automaticky prodlouženy do 31. prosince 2020. To se týká i Dárkových poukazů, které byly a jsou v prodeji ve Fanshopu Slavie.

Stadium Tour Edenem zahrnuje jedenáct stanovišť. Nahlédněte do hráčské šatny, kde se převlékaly hvězdy Barcelony, Borussie Dortmund nebo Chelsea, vyzkoušejte si pohled na hřiště ze střídačky jako hráč Slavie, objevte prostory pro tiskové konference a rozhovory fotbalistů s médii, projděte se prezidentskou chodbou nebo si prohlédněte hrací plochu a zázemí z nejvyššího patra stadionu. Součástí Stadium Tour je prohlídka největšího fotbalového muzea v Česku. Výstavní prostory se nacházejí ve dvou podlažích, galerie unikátních fotbalových a sortovních dresů sahá až do čtvrtého patra. Z prohlídky muzea a stadionu si můžete kromě jedinečného zážitku odnést zdarma památeční fotografii ze samoobslužného fotokoutku.

Otevírací doba Slavia Museum a Stadium Tour

  • PÁTEK 10:00 - 18:00
  • SOBOTA 10:00 - 18:00
  • NEDÉLE 10:00 - 18:00

V den domácího zápasu Slavie jsou prostory muzea z provozních důvodů uzavřeny. Následující den po domácím zápase Slavie může být otevírací doba muzea upravena.

Vstupenky do Slavia Museum a Stadium Tour zakoupíte zde

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články