Slavia má nového manažera pro komunikaci | SK Slavia Praha
Více

Slavia má nového manažera pro komunikaci

Na pozici manažera pro vnitřní a vnější komunikaci fotbalové Slavie střídá Jiřího Vrbu od 15. ledna dosavadní redaktor oficiálních webových stránek Alexandr Kliment. Vrba nadále zůstává ředitelem marketingu...
Na pozici manažera pro vnitřní a vnější komunikaci fotbalové Slavie střídá Jiřího Vrbu od 15. ledna dosavadní redaktor oficiálních webových stránek Alexandr Kliment. Vrba nadále zůstává ředitelem marketingu.

„Vážím si toho, že mě Slavia oslovila. Uvědomuji si, že komunikace s fanoušky i odbornou veřejností je velmi důležitá. Věřím, že se mi v této oblasti podaří uspět,“ prohlásil Kliment. „Minulý rok v létě jsem přebral po svém předchůdci Karlu Maříkovi úsek marketingu. Abych se této činnosti mohl věnovat plnohodnotně a přitom nezanedbával vztah Slavie s médii a veřejností, byl tento krok nezbytný. Se Sašou Klimentem jsme spolupracovali víc jak dva roky. Jsem si jistý, že budeme úzce spolupracovat i nadále,“ uvedl Vrba.

Čtyřiadvacetiletý Alexandr Kliment do Slavie přišel na jaře 2001, kdy se ujal rodících se internetových stránek klubu. Podílel se i na současné inovované podobě webu. Na sklonku devadesátých let působil v pražské rozhlasové stanici Limonádový Joe. V půlce roku 2003 zakončil bakalářské studium na pražské Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články