Martin Zbončák měl z výkonu týmu radost | SK Slavia Praha
Více

Martin Zbončák měl z výkonu týmu radost

NEVERS / FRANCIE - Martin Zbončák nastoupil v utkání proti Auxerre na levém kraji obrany a přispěl k dalšímu výbornému výsledku červenobílých, kteří zůstávají na svém letním tažení Francií neporaženi.
NEVERS / FRANCIE- Martin Zbončák nastoupil v utkání proti Auxerre na levém kraji obrany a přispěl k dalšímu výbornému výsledku červenobílých, kteří zůstávají na svém letním tažení Francií neporaženi. Ba co víc, stejně jako Lyonu, ani vítězi francouzského poháru se ani jednou nepodařilo překonat naši obranu. Po utkání poskytl Martin Zbončák našemu webu rozhovor v exkluzivním telefonátu.

Jaký byl dnešní zápas?
Bylo to pohledné utkání z obou stran, remíza je spravedlivá, na vyložené šance to bylo určitě nerozhodně. Myslím, že byly tak dvě, tři tutovky na obou stranách, oba týmy podrželi brankáři. Byli jsme na zápas výborně připraveni, hráli jsme proti vítězi francouzského poháru, s takovým soupeřem se remíza cení.

Je to jistě ta pravá příprava na předkolo ligy mistrů...
Samozřejmě, mám z výkonu celého mužstva radost. Máme tu řadu mladých hráčů, jsou to pro ně, ale i pro nás zkušenější hráče, nedocenitelné zkušenosti. Dva opravdu silní soupeři nám nedokázali dát branku, to je určitě výborná vizitka.

Prý jste patřil k nejlepším hráčům utkání, čím to, že vám tak vyšlo...
To já přece nemohu posoudit, já mám spíš pocit, že to nebylo nic extra, hlavně, že jsem nic nezkazil. Dobře hrálo celé mužstvo, poctivě jsme se všichni vraceli, nikdo nic neošidil. Škoda, že jsme nedokázali dát branku, ale i Auxerre mělo šance, remíza je spravedlivá.

Dnes slaví třicátiny Patrik Gedeon, vy je máte ve čtvrtek, chystáte nějakou oslavu?
Ne, na to není čas, ani dnes se nic nedělo. Já to oslavím až po návratu, zajdeme s manželkou na večeři .Teď jsme v nejdůležitější části přípravy, nebude to určitě nic velkého.

(Podle našich informací se oba jubilanti dočkají od mužstva narozeninového překvapení.)

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články