Radek Černý pomohl Tottenhamu k vítězství | SK Slavia Praha
Více

Radek Černý pomohl Tottenhamu k vítězství

PRAHA - Tottenham Hotspur vyhrál silně obsazený turnaj Peace Cup v Jižní Koreji, když ve finále porazil Olympique Lyon 3:1. Výborným výkonem s mnoha skvělými zákroky přispěl k vítězství brankář Radek Černý. Kapituloval jenom jednou, z pokutového kopu ho za stavu tři nula pro londýnský klub překonal útočník Ben Arfa.
PRAHA - Tottenham Hotspur vyhrál silně obsazený turnaj Peace Cup v Jižní Koreji, když ve finále porazil Olympique Lyon 3:1. Výborným výkonem s mnoha skvělými zákroky přispěl k vítězství brankář Radek Černý. Kapituloval jenom jednou, když ho z pokutového kopu za stavu tři nula pro londýnský klub překonal útočník Ben Arfa. Radek Černý se vytáhl s výborným zákrokem ve 41. minutě, když zlikvidoval příležitost Wiltorda a také v 61. minutě při šanci Lamine Diatteho. Pokutový kop nařízený proti Tottenhamu v 73. minutě za ruku Gardnera proměnil Ben Arfa, Černý vystihl směr střely, ale míč mu proletěl pod tělem. Radkovi chybělo jen trochu štěstí. V průběhu utkání ale zneškodnil řadu nebezpečných střel a samostatných útoků.

Tottenham získal za vítězství v předsezónním poháru odměnu více než milion liber. Slávistický gólman, který je v klubu na hostování, nahradil na konci sezóny v brance zraněného Paula Robinsona. Ten podle posledních informací zřejmě nestihne začátek nového ročníku Premier League.



Tottenham - Olympique Lyon 3:1 (3:0)
Branky: 7. Kelly, 9. a 46. Keane - 73. Ben Arfa (pen)
Tottenham: Černý - Kelly, Edman (36. Bunjevcevic), King, Gardner, Routledge, Reid, Tainio (45. Mendes, 88. Marney), Carrick, Mido (67.Kanoute), Keane (65.Defoe).

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články