Generálním partnerem Slavie ČSA | SK Slavia Praha
Více

Generálním partnerem Slavie ČSA

Slavia má nového generálního partnera - České aerolinie.
SK Slavia Praha – fotbal a.s. a České aerolinie a.s. se dohodly na vzájemné spolupráci v sezóně 2005/2006. Fotbalisté Slavie tak v evropských pohárech i domácích soutěžích budou propagovat značku ČSA.

„Jsme rádi, že se nám podařilo spojit se silnou a tradiční českou společností a zároveň je nám velkou ctí propagovat značku ČSA doma i v Evropě,“ řekl Jiří Vrba, marketingový ředitel Slavie.

„Podporu fotbalu chápeme jako nedílnou součást marketingových aktivit ČSA. Od spolupráce s SK Slavia Praha očekáváme výraznou prezentaci ČSA a spojení s úspěšnými výsledky tohoto fotbalového klubu,“ řekl Bohuslav Šantrůček, viceprezident pro marketing a obchod ČSA.

Další informace o vzájemné spolupráci poskytnou zástupci obou společností na předsezónní tiskové konferenci v pondělí 1.8. 2005.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články