Béčko prohrálo s Varnsdorfem | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo s Varnsdorfem

PRAHA/VARNSDORF - Slávistické béčko prohrálo v nedělním třináctém kole ČFL ve Šluknově s Varnsdorfem vysoko 0:3, po poločase 0:2.
PRAHA/VARNSDORF - Slávistické béčko prohrálo v nedělním třináctém kole ČFL ve Šluknově s Varnsdorfem vysoko 0:3, když soupeř udeřil dvakrát v úvodu utkání a své vítězství zpečetil v samotném závěru.

Trenér Luboš Kozel se musel obejít bez několika zraněných hráčů - chyběli Slavík, Studík, Held, Borovský, disciplinární trest si odpykával Šilhavý. Varnsdorf se ujal vedení z prvního svého útoku, kdy se po chybě obrany prosadil Strouhal. Podruhé rozvlnil síť krásným volejem Jordák o pouhých sedm minut později. Slávistickou šanci na vyrovnání měl ještě za stavu 0:1 Janda po akci Branca, ale míč mezi tyče nedostal.

Slávisté v druhém poločase na kontaktní branku nedosáhli, největší příležitost k ní měli Janda a Branco, jejich pokusy ale zmařil domácí brankář. V závěru již naši hráči otevřeli hru a v nastaveném čase inkasovali potřetí, Šafář skluzem dorazil centr z blízkosti do branky.

Luboš Kozel hodnotil zápas neveselým tónem. „Na začátku jsem měl pocit, jako bychom zůstali ještě v autobuse, domácí nás dvakrát tvrdě potrestali. Obrana v posledních zápasech nehraje dobře. V prvním poločase nemohu být spokojený snad s ničím, ve druhém to bylo lepší, ale kontaktní branku jsme nedali a zaslouženě jsme prohráli," řekl našemu webu. Naši juniorku čeká v dalším kole doma soupeř z jihu Čech. „Zápas se Strakonicemi považuji za velice důležitý, doufám, že se alespoň někteří hráči uzdraví," doufá náš kouč.

Varnsdorf - Slavia B 3:0 (2:0)
Branky: 6. Strouhal, 13. Jordák, 90. Šafář
Vransdorf: Macháček - Hyka, Vladyka, Martin Zachariáš, Křemen - Sigmund (72.Mach), Runt, Čapek, Jordák (88.Šafář)- Strouhal, Poledník (89.Michálek)
Slavia B: Samoel - Parys, Vondráček, Šmíd, Švamberg (79. Knobloch) - Dejmek (64. Dubský), Gecov (57. Mejzlík), Janda, Eliáš - Černoch, Branco
Diváci: 600

Příští zápas hraje naše rezerva doma se Strakonicemi.
Tabulka ČFL

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články