Spolupráce ČSA a SK Slavia Praha skončila | SK Slavia Praha
Více

Spolupráce ČSA a SK Slavia Praha skončila

Smluvní vztah mezi Českými aeroliniemi a SK Slavia Praha skončil datem 15.6.2006, kdy vypršela mezi oběma společnostmi platnost kontraktů, které byly uzavřeny na jednu fotbalovou sezónu. Slavia finišuje v jednání o novém generálním partnerovi...
Smluvní vztah mezi Českými aeroliniemi a SK Slavia Praha skončil datem 15.6.2006, kdy vypršela mezi oběma společnostmi platnost kontraktů, které byly uzavřeny na jednu fotbalovou sezónu. ČSA jako generální partner finančně a materiálně podporovaly červenobílé. Oproti tomu Slavia propagovala značku a jméno národního leteckého přepravce na trzích nejen doma, ale i v zahraničí při úspěšném působení v evropských pohárech.

„Velice si uplynulé spolupráce s ČSA ceníme a jsme za ni vděční. V současné době jednáme s novým strategickým partnerem. Jednání se blíží úspěšnému konci. Do začátku sezóny ho představíme,“ řekl generální ředitel Slavie Vladimír Leška.

„Hlavním důvodem ukončení spolupráce je současná ekonomická situace ČSA. Logika čísel říká, že pokud je firma v téměř půl miliardové ztrátě – jak je tomu u ČSA – nelze investovat peníze do projektů tohoto typu,“ zdůvodnil rozhodnutí managementu ČSA prezident Radomír Lašák.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články