Novým kapitánem Erich Brabec | SK Slavia Praha
Více

Novým kapitánem Erich Brabec

PRAHA – Slavia má nového kapitána, před zápasem s Tottenhamem kabina zvolila obránce Ericha Brabce, jeho zástupci jsou Martin Latka a Vladimír Šmicer.
PRAHA – Slavia má nového kapitána, před zápasem s Tottenhamem kabina zvolila obránce Ericha Brabce, jeho zástupci jsou Martin Latka a Vladimír Šmicer.

„Je to pro mne velká čest být kapitánem ve Slavii. Určitě ale nezáleží na tom, kdo má na rukávu pásku, Slavia musí pracovat jako tým, každý z nás musí pro úspěch udělat maximum,“ uvedl Erich Brabec pro slavia.cz

„Věřím, že se nám také podaří přitáhnout do hlediště více diváků, kteří nám pomohou dostat Slavii na nejvyšší příčku,“ doufá obránce, který se netajil svým zklamáním, že zápas s Tottenhamem nebyl vyprodaný.

Erich Brabec bude mít pásku na rukávu už v neděli, kdy Slavia hostí v jarní ligové premiéře České Budějovice.

„Musíme navázat na výkon v druhém poločase proti Tottenhamu. Naší povinností je zvítězit a já věřím, že to dokážeme. I když je to pozdě večer a utkání je v televizi, věřím, že nás přijde podpořit alespoň pět tisíc diváků a že se nám podaří jim všem udělat radost.“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články