Fotogalerie ze soustředění | SK Slavia Praha
Více

Fotogalerie ze soustředění

Snímky z Bad Göggingu!
BAD GÖGGING – Soustředění v německém Bad Göggingu je v plném proudu, fotbalisté se připravují na další přípravné zápasy. V hotelu Marc Aurel našli pro svou přípravu ideální prostředí, k tréninkům mohou využívat dvě hřiště, která jsou vzdálená pět minut chůze od hotelu, pro pozápasový výběh využili okolí, jemuž dominuje velké golfové hřiště.

Pro rehabilitaci mohou využít komplex bazénů, mezi nimiž nechybí zvukový relaxační bazén a systém různých typů sauny.

Ve středu po poledni se někteří z nich zastavili u piana, které je v lobby hotelu, několik skladeb jim zahrál Tomáš Jablonský. „Naučil jsem se sám doma, odposlouchával jsem písničky z rádia,“ přiblížil svůj trochu překvapivý talent. „Už jsem složil deset skladeb, tak ještě tři a bude to na cédéčko,“ plánuje si. Před nedávnem se cédéčko s jeho nahrávkami vydražilo ve slávistické aukci.

U piana mu asistovali i Tijani Belaid s Mickaelem Tavaresem, jejich hudební výkony však zůstaly v jiné kategorii.

Přítomní novináři z deníku Sport vyzpovídali Marka Suchého, ten pak zapózoval u sochy Marka Aurelia, která je u vstupu do hotelu.

Další materiály budou o trojici francouzských fotbalistů. Amadou Cissé v rozhovoru prozradil, že do Francie přijel z Guiney za studiemi ekonomie a že má dokončeny tři roky na vysoké škole, kde získal první titul, který asi odpovídá našemu bakaláři.

Ve fotogalerii najdete i záběry z relaxačního cvičení s nafukovacími míči, které vedl kondiční trenér Jan Netscher.

Soustředění bude ve čtvrtek pokračovat dalším zápasem, soupeřem bude nováček druhé německé ligy z Ingolstadtu, v jehož dresu nastupuje také Vratislav Lokvenc. Na našem webu budete moci sledovat online přenos.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články