Slavia vykročila rázně za obhajobou Poháru ČMFS | SK Slavia Praha
Více

Slavia vykročila rázně za obhajobou Poháru ČMFS

Start do nové sezóny nám vyšel, ve 2. kole domácího poháru jsme přehráli divizní Satalice vysoko 8:0. V prvním poločase padly tři góly, z toho dva vlastní. Po přestávce se červenobílý brankostroj utrhl a do domácí sítě si našlo cestu ještě pět míčů<! - konec ->. Poslední zápis do listiny střelců zařídil těsně před koncem staronový slávista Radek Bejbl.
Start do nové sezóny nám vyšel, ve 2. kole domácího poháru jsme přehráli divizní Satalice vysoko 8:0. V prvním poločase padly tři góly, z toho dva vlastní. Po přestávce se červenobílý brankostroj utrhl a do domácí sítě si našlo cestu ještě pět míčů. Poslední zápis do listiny střelců zařídil těsně před koncem staronový slávista Radek Bejbl.

Jak to viděl náš trenér
„Splnili jsme, co jsme si předsevzali: bez problému jsme postoupili a nikdo se nám nezranil. Jsem rád, že hráči k utkání přistoupili velmi poctivě a od začátku hráli tak, jak měli. To znamená, aby byly vidět rozdíly mezi oběma mužstvy,“ řekl Miroslav Beránek.

Jak to viděli naši hráči
„Hráli jsme dobře odzadu a dali osm gólů. A mohlo jich být ještě víc. Myslím, že můžeme být spokojení,“ pochvaloval si útočník Štěpán Vachoušek, letošní šampión z mistrovství Evropy jednadvacítek. „Samozřejmě bychom takhle měli pokračovat dál,“ dodal s úsměvem. V dobrém rozmaru byl i další „zlatý hoch“ Karel Piták. „Důležité je, že jsme to v pohodě zvládli a nikomu se nic nepřihodilo. Jak se mi hrálo? Dobře, je cítit, že je mančaft dobře naladěný. Máme docela formu, doufám, že to teď potvrdíme v Hradci v prvním ligovém kole,“ plánuje záložník, který k nám přišel právě z východočeského klubu. „Moc se na ten zápas těším, musíme zvítězit, jinak tam s Rudou Skácelem už nebudeme moct přijet.“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články