Slavia dvakrát srovnala skóre | SK Slavia Praha
Více

Slavia dvakrát srovnala skóre

SCHRUNS - Nedaleko svého ubytování v Seefeldu změřila Slavia své síly v dalším přípravném utkání, soupeřem se jí tentokrát stal SC Freiburg. S bundesligovým soupeřem se slávisté rozešli smírně 2:2.
SCHRUNS - Nedaleko svého ubytování v Seefeldu změřila Slavia své síly v dalším přípravném utkání, soupeřem se jí tentokrát stal SC Freiburg. S bundesligovým soupeřem se slávisté rozešli smírně 2:2.

Slavia utkání nezačala nejlépe, hned ve druhé minutě poslal Freiburg do vedení Banovič. Hráči v sešívaných dresech se ale dokázali oklepat a postupem času vyrovnali jak hru na hřišti, tak i skóre. Ve 24. minutě poslal míč do sítě po Belaidově centru Stanislav Vlček.

Vstřelená branka Slavii hodně pomohla. Tlak ale vedl jen k neproměněným šancím Naumova.

Úvod druhé půle znovu vyšel skvěle soupeři. Ve 47. minutě znovu odskočil na rozdíl jediné branky, prosadil se znovu Banovič.

Téměř celý zbytek druhé půle se Slavia snažila o vyrovnání. Snaha se nakonec vyplatila a vyústila k tížené brance. V 84. minutě se po krásné akci trefil Marek Jarolím.

V závěrečných minutách ještě mohly oba celky strhnout vítězství na svou stranu, vytáhli se ale oba gólmani a stav tak zůstal nezměněn.

„Nezvládli jsme začátky obou poločasů jelikož jsme inkasovali, to samozřejmě ovlivnilo charakter zápasu. Můžeme být rádi, že jsme srovnali skóre, ale rozhodně je na čem pracovat - zejména v obranné fázi,” hodnotil utkání trenér pan Karel Jarolím.

„Dostali jsme hned na začátku gól, totéž se opakovalo po přestávce, navíc od stejného hráče, to se nám opravdu nesmí stávat, všechno je pak mnohem komplikovanější," povzdechl si Standa Vlček. Právě on první branku napravil svým vyrovnáním. „Trefil jsem přihrávku od Tijaniho těsně před gólmanem, neměl šanci na to dosáhnout, hlavně aby se nám to takhle podařilo i v ostrých zápasech, v přípravě se góly zase tolik nepočítají," dodal náš útočník.

SC Freiburg - SK Slavia Praha 2:2 (1:1)
Branky:
2., 47. Banovič - 24. Vlček, 84. Jarolím
Slavia: Romanovs - Krajčík (46. Čelůstka), Vomáčka, Suchý, Hloušek - Janda (66. Grajciar), Ragued (65. Hubáček), Belaid (46. Jarolím), J. Černý (46. Trubila) - Vlček (65. Šenkeřík), Naumov (65. Tafat)
Freiburg: Pouplin - Cha (46. Barth), Krmaš (61. Digao), Butcher (46. Schuster), Bastian (76. Olle-Olle) - Banovič (76. Glockner), Abdessadki (76. Roth), Clum (46. Makiadi), Jäger - Beckmann(61. Reisinger), Idrisou

Utkání jsme sledovali online

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články