Dorosty remizovaly s Teplicemi | SK Slavia Praha
Více

Dorosty remizovaly s Teplicemi

PRAHA – V posledním podzimním zápase ligy mladšího dorostu remizoval náš C-dorost s Teplicemi 1:1, nejstarší dorost uhrál se stejným soupeřem bezbrankovu remízu.

PRAHA – V posledním podzimním zápase ligy mladšího dorostu remizoval náš C-dorost s Teplicemi 1:1, nejstarší dorost uhhál se stejným soupeřem bezbrankovu remízu.

A-dorost:

V posledním utkání podzimu jsme chtěli navázat na dobré výkony z předešlých utkání. První poločas byl vyrovnaný, hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale šancí ke vstřelení branky bylo málo. Na každé straně bylo po jedné šanci a v nich se vyznamenali brankáři. Nás brzdily nepřesnosti a chyběla větší odvaha před šestnáctkou jít do zakončení.

Druhý poločas byl ve znamení našeho velkého tlaku se spoustou brankových příležitostí, ale žádnou jsme nedokázali proměnit. Soupeř hrozil z brejků a standardních situací.

„I přes ztrátu dvou bodů jsme podali velmi dobrý výkon a dřeli do poslední minuty. Škoda, že takové výkony přišly až v posledních zápasech. Pro nás je to závazek do jarní části soutěže - předvádět co nejlepší výkony a připravit hráče na přesun do vyšší kategorie,“ řekl po utkání trenér František Sluka.

Slavia - Teplice 0:0

Slavia: Mejzr – Galus, Mikula, Hell, Mráz – Hájek (77. Mozol), Duranski, Klimeš, Hurka, Mravec (39. Grohol) – Paprčiak

C-dorost

Poslední podzimní zápas jsme hráli na Strahově s Teplicemi a chtěli jsme se rozloučit vítězně. Bohužel jsme do zápasu nevstoupili nejlépe a první poločas nebyl z naší strany příliš povedený. V 18. minutě jsem nechali v našem pokutovém území  volného hráče Teplic a prohrávali jsme 0:1. Často jsme se uchylovali k nakopávaným míčům na naše útočníky, ale ti nedokázali vůbec udržet míč. Záložní řada byla velmi málo aktivní a nedařila se nám kombinace.

Do druhého poločasu jsme nastoupili především se snahou o zlepšení pohybu, přidání více důrazu v osobních soubojích a tlačit se daleko aktivněji dopředu. Vstup do druhé půle se nám podařil, protože už ve 48. minutě jsme sehráli rychlou povedenou akci, na jejímž konci byl Synek, který vyrovnal na 1:1. Poté se hra odehrávala střídavě před oběma brankami, my jsme zahrozili i ze standardních situací, ale brankář Teplic byl pozorný. Navíc Teplice rozhodně nehrály na remízu,takže jsme si museli dávat pozor i na jejich akce. Zápas tak skončil spravedlivou remízou 1:1.

„Velmi mě mrzí, jak někteří hráči přistoupili k zápasu v 1. poločase. Ten se nám vůbec nepovedl. Naopak nasazení hráčů bylo ve 2. poločase výrazně lepší. Přesto jsme si měli vypracovat více brankových příležitostí,“ hodnotil utkání trenér Miroslav Jíra.

C-dorost: Slavia - Teplice 1:1 (0:1)

Branka: 48. Synek

Slavia: Novák P., Herc (74. Suk), Mac (74. Hubálek), Novák D., Malcharek (41. Růžička), Šittich (63. Bazal), Šimeček, Zmrhal, Kolmistr, Synek, Prošek

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články