Dětské odpoledne v muzeu Slavie! | SK Slavia Praha
Více

Dětské odpoledne v muzeu Slavie!

Přijďte do muzea Slavie na dětské odpoledne plné her, soutěží, zábavy a malování! Akce se koná v prostorách muzea a stadionu v sobotu 8. února.

Předpokládaný začátek je ve 12 hodin, kdy bude také otevřen vstup do muzea Slavie.

Zábavné dětské odpoledne je spojené se zahájením výstavy kreseb a ilustrací známého karikaturisty a kreslíře Milana Kounovského. V muzeu Slavie budou v 1. patře vystavena jeho díla, která se vztahují k fotbalu a zejména ke Slavii. To znamená kresby současných či bývalých fotbalistů, trenérů a slávistických legend.

V rámci zábavného odpoledne se mohou děti těšit na originální výtvory balónkového mága, na malování na obličej nebo si vyzkoušet fotbalové dovednosti pod dohledem slávistických mládežnických trenérů.

Nebude chybět školička kreslení, kterou povede autor kreseb vystavených v muzeu Slavie Milan Kounovský.

Připraven bude  zábavný muzejní kvíz, omalovánky a také drobné slávistické odměny.

Nejen dětští návštěvníci se mohou zabavit u autodráhy, stolního fotbalu nebo si zahrát hry na PS4, které se nacházejí v prostorách muzea.

Ze zábavného dětského odpoledne si můžete kromě jedinečného zážitku odnést zdarma památeční fotografii ze samoobslužného fotokoutku nebo si pořídit vzpomínku u fotostěny SUPERSLAVIA. 

Předpokládaný konec akce je v 17 hodin. Vstupné je stejné jako do muzea Slavie, ceník  najdete zde.

Vstupenky jsou v prodeji online  přes Tickertportal nebo v předprodeji vstupenek přímo na stadionu u vstupu číslo 4 v rámci otevírací doby muzea Slavie.

Podrobné informace o kreslíři Milanu Kounovském a jeho tvorbě  najdete zde

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články