HOTOVO 2020: to nejlepší ze Slavia TV | SK Slavia Praha
Více

HOTOVO 2020: to nejlepší ze Slavia TV

Záběry Slavia TV z roku 2020, které jste ještě neviděli.

Slavia TV vám po celý kalendářní rok 2020 přinášela exkluzivní obsah, zprostředkovávala dění v nejstarším českém fotbalovém klubu a provedla vás dalším úspěšným rokem jeho moderní historie. Slavia se v sezoně 2019/20 dočkala jubilejního 20. titulu a přidala na své dresy druhou hvězdu. Kromě úspěchů v domácím prostředí o sobě dala znát i v Evropě, kde postoupila ze skupiny, ve které porazila i takové týmy jako jsou Bayer Leverkusen a OGC Nice. 

Na Slavia TV přibylo v tomto roce 313 nových videí, všechna videa získala celkem 6,6 milionu shlédnutí. Nejsledovanějším z nich za rok 2020 se stal záznam odvetného utkání osmifinále Evropské ligy proti španělské Seville ze sezony 2018/19.

Děkujeme vám za přízeň, kterou nám každý den prokazujete, a pevně věříme, že vás bude náš obsah bavit i v následujícím roce!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články