Informace pro fanoušky do Budějovic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Budějovic

V pátek 16. srpna pojede Slavia na venkovnímu zápas do Českých Budějovic. Přečtěte si informace k výjezdu pro fanoušky.

Přečtěte si informace na utkání v Českých Budějovicích, v příštích dnech ještě budeme článek doplňovat o další informace, proto doporučujeme nadále sledovat tento článek!

Jedete-li na výjezd

  • Autem

Adresa stadionu je Střelecký ostrov 3, 370 21 České Budějovice. Pokud se na zápas chystáte autem, můžete auto zaparkovat buďto přímo u sektoru hostí, nebo u prodejen Lidlu a Billy. Upozorňujeme však, že parkoviště u Lidlu může být uzavřeno z důvodu rekonstrukce. Parkoviště naleznete na mapě níže.

  • Busem

Pokud se chystáte autobusem Odboru přátel nebo Fanklubu, budete vysazeni před zápasem i vyzvednuti po zápase přímo u stadionu. Během zápasu budou autobusy parkovat na parkovišti u Sportovní haly. Více informací o výjezdu autobusem naleznete na webových stránkách fanouškovských organizací.

  • Vlakem

Pakliže pojedete na výjezd vlakem, doporučujeme jet vlakem EX 1545 Jižní expres z Prahy ve 14:01, do Českých Budějovic přijede v 16:18. Zpátky jede poslední přímý vlak ve 20:55 EX 1546 Jižní expres a do Prahy dorazí ve 22:57. Jízdenky můžete zakoupit zde.

Vstupenky na zápas byly vyprodány

Lístky na zápas v Českých Budějovicích byly od pátku do pondělí v předprodeji pro členy Klubu Slavia na pokladnách v Edenu (otevírací dobu naleznete zde). Každý člen Klubu Slavia si mohl koupit až 2 vstupenky. Od úterý 11:00 byly vstupenky v prodeji pro permanentkáře, členy Odobru přátel a Fanklubu. Cena vstupenky byla 200 Kč a již jsou vyprodané. 

Přístup do sektorů Slavie

Pro fanoušky Slavie bude připraven sektor hostí, který má samostatný vstup (viz náhled níže). Vstup do sektoru hostů bude otevřen od 16:00, ve stejný čas se otevírá i celý stadion. Žádáme naše fanoušky, aby dorazili k sektoru včas, aby stihli projít přes bezpečnostní kontroly do hlediště ještě před začátkem utkání.

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol.

Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.

Během zápasu přímo sektoru hostí budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stevardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie.

Organizované výjezdy fanoušků

Odbor přátel a Fanklub vypravují své autobusy, podívejte se na jejich stránky pro více informací. Tribuna Sever tentokrát výjezd nepořádá a doporučuje se dopravit po vlastní ose.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články