Informace pro fanoušky k pohárovému derby | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k pohárovému derby

Ve středu 24. dubna je v Sinobo Stadium na programu 292. derby. Tentokrát se slávisté střetnou se svým tradičním rivalem Spartou v semifinále MOL Cupu. Zápas začíná v 19:30 hodin.

Permanentkáři vstup zdarma

  • Na semifinále MOL Cupu se Spartou platí vstup zdarma pro všechny majitele platných permanentních vstupenek bez nutnosti vyzvedávat další lístek. Pro průchod turniketem klasicky načtete vaši permanentní vstupenku. Každý permanentkář pak má své místo jako na permanentní vstupence.

Vstupenky na pohárové derby

  • Každý, kdo si koupil permanentku nebo je členem Odboru přátel či Fanklubu, má navíc možnost koupit si až 4 vstupenky navíc na volné místo dle aktuálního stavu. Upozorňujeme, že kapacita volných míst pro tento prodej je omezena. Pro nákup dalšího lístku platí ceník Z3. Možnost přikoupit lístek je online do středy 24. dubna do 9:59 hodin po zadání čísla permanentky a ověřovacího kódu. V online prodeji je možné koupit i dětský lístek. Pro členy Odboru přátel a Fanklubu v online prodeji je třeba zadat kód, který mají členové uveden na svých průkazech. Přednostní online prodej končí v den zápasu v 9:59 hodin. Volný prodej vstupenek začíná v den zápasu v 10 hodin online i na pokladnách v Edenu. Vstupenky se budou prodávat až do vyprodání.

Přijďte včas

  • Brány Sinobo Stadium se otevírají v 18 hodin, zápas začíná v 19:30 hodin. Všem návštěvníkům proto doporučujeme přijít na stadion s dostatečným předstihem. Vyhněte se případným frontám u vstupů na stadion a nezmeškejte první minuty zápasu.

Fanzona Emil Frey Select

  • Před zápasem se stavte ve Fanzoně před stadionem, kde bude stánek Emil Frey Select. S Emil Frey Select si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

FORTUNA fotbalová střelnice

  • Pro všechny fanoušky, kteří zamíří na středeční semifinálové derby, bude připravena FORTUNA fotbalová střelnice. Jako tradičně najdete tuto Fanzonu na prostranství před vstupem číslo 2. Střelnice bude připravena dvě hodiny před začátkem utkání a hlavní cenou je opět 10 000 korun do Fanshopu Slavie. Každý navíc dostane sázenku v hodnotě 100 korun od společnosti FORTUNA. Před stadionem také můžete potkat hostesky v uniformách generálního partnera domácího poháru – společnosti MOL. Fanouškům budou nabízet koblihy.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit speciální kolekci Slávisti, derby je naše! K dostání je limitovaná edice šály, trika, vlaječky a placky. Slávistické suvenýry můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Fanděme Fair Play

  • Pojďme si užít fotbalový svátek a všem ukažme, že spolu jsme silnější. Žádáme fanoušky, aby nevhazovali žádné předměty na hrací plochu, nepoužívali pyrotechniku a vyvarovali se skandování urážlivých či rasistických hesel. V areálu celého stadionu platí v souladu s protikuřáckým zákonem a Návštěvním řádem stadionu zákaz kouření.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Hlavní rozhovor patří nejmladšímu členovi slávistického A-týmu – osmnáctiletému stoperovi Tomáši Vlčkovi. Nebude chybět ani ohlédnutí za domácím zápasem s Chelsea v Edenu a za posledním derby Slavie se Spartou, které skončilo remízou 1:1. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Občerstvení

  • V kavárně u vstupu číslo 1 si můžete ke kávě zakoupit sladké i slané pochoutky. V nabídce bude i tradiční český trdelník nebo burgery, které můžete zakoupit u stánku číslo 14. Nebude chybět oblíbený chléb se škvarkovou pomazánkou, který bude k dostání ve všech stáncích. Před zápasem mohou fanoušci využít občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem – u vstupu na stadion číslo 1 venkovní stánky a u vstupu číslo 2 venkovní stánky i s posezením. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – s logem klubu, s děkovačkou Tribuny Sever, s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 17:30 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Pohárové derby začíná v 19:30 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem ČT Sport. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články