Na Liberec děti zdarma plus další info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Na Liberec děti zdarma plus další info pro fanoušky

Po reprezentační pauze čeká fotbalisty Slavie další zápas FORTUNA:LIGY. Na domácím hřišti v Sinobo Stadium přivítají v sobotu 30. března v 17:30 hodin Slovan Liberec. Děti do patnácti let mají na zápas vstup zdarma.

Vstupenky

  • Všechny děti do 15 let mají nárok na jednu dětskou vstupenku zdarma. Stačí přijít na pokladny v Edenu v rámci jejich otevírací doby a doložit datum narození (například kartička zdravotní pojišťovny). Při vstupu na stadion v den zápasu mějte určitě doklad s sebou, můžete být na něj dotazováni. Vstupenky na Liberec jsou v prodeji online i na pokladnách Sinobo Stadium. Lístek také můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1.

Dětská Fanzona

  • U vstupu číslo 2 bude umístěna dětská Fanzona. Malí fanoušci se tam mohou vyfotit s obřím medvědem Hamleys, který bude nabízet poukázky na atrakce ve stejnojmenném obřím hračkářství v ulici Na Příkopě. Pro malé fanoušky bude připravena fotbalová klec s mini fotbalovým hřištěm a také stánek s popcornem.

Fanzona

  • Před zápasem se stavte ve Fanzoně před stadionem, kde bude stánek Emil Frey Select. S Emil Frey Select si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Princip soutěže je jednoduchý. Kopněte molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta, zaregistrujte se a buďte výhercem, který získá půjčení auta na víkend! Ve Fanzoně bude zároveň probíhat i registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu a budou moci vyhrát půjčení auta na prodloužený víkend!

Před fotbalem mužů na ženy

  • Slávistky čeká v sobotu 30. března semifinále Poháru FAČR žen proti Lokomotiva Horní Heršpice. Utkání se hraje od 14 hodin na hřišti s umělou trávou v tréninkovém centru v Edenu. Přijďte podpořit i naše fotbalistky! Vstup je zdarma. 

Předzápasové studio Slavia

  • Před tribunou J. W. Maddena nebude chybět ani tentokrát předzápasové studio Slavia, které bude zaměřeno na úterní nábor malých slávistů a slávistek do mládežnické akademie. Moderátoři Martin Cihlář a Strašák v něm přivítají mládežnického trenéra Slavie U10 Jana Kočího.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm velký rozhovor s asistentem trenéra Jaroslavem Köstlem, ve kterém prozradil, jak vnímá souboj s bývalým týmem, kde strávil dva a půl roku, a v jehož kádru je navíc jeho mladší bratr Daniel. Nebude chybět ohlédnutí za nezapomenutelným odvetným osmifinále se Sevillou. Přečíst si můžete informace o náboru do mládežnické akademie a slávistické fotbalové školičky. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novou domácí zápasovou sadu „Buďte jako hráči“. Vybavíte se tak originálními PUMA dresy, trenkami a stulpnami. V nabídce jsou čtyři varianty dresů – originální pro hráče, dětské, repliky s volnějším střihem a pohárová verze s bílými zády. Dresy si můžete také nechat potisknout vlastním jménem a číslem. Nechybí jarní kolekce triček, šál nebo kšiltovek. Tak neváhejte a stavte se. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude od 15:30 do 17:30 hodin stát před hotelem Iris (zde je platba možná pouze v hotovosti). Slávistické suvenýry můžete zakoupit i o poločasové přestávce v okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Fanoušci mohou využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s děkovačkou Tribuny Sever s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 9:30 hodin až do konce prvního poločasu. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu. Stadion se otevírá v 16 hodin.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 15:30 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Parkování

  • Parkovací místa na parkovišti P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice), jsou v tuto chvíli vyprodána. Využít například můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti automobilem, doporučujeme pak využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, dále pak u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a linkách MHD najdete zde.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie se Slovanem Liberec začíná v 17:30 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články