Nemáte permici? Na fotbal s EDENkou! | SK Slavia Praha
Více

Nemáte permici? Na fotbal s EDENkou!

Vzhledem k omezenému počtu permanentních vstupenek a zároveň možnosti pouštět na stadion očkované, byla připravena speciální karta fanouška – EDENka. Díky ní se na domácí zápasy dostanou i další fanoušci. Online prodej karty začíná v pátek 30. 7. ve 14:00.

Pokud jste držiteli permanentní vstupenky, můžete se pro vstup na utkání prokázat očkováním, potvrzením o prodělání covidu či negativním testem. Jak postupovat si přečtěte zde.

Pokud však permanentní vstupenku nemáte, a přesto chcete navštěvovat domácí utkání Slavie, musíte dle aktuálního nařízení splňovat jednu ze dvou podmínek:

1. Mít ukončené očkování (být 14 dnů po druhé dávce očkování ve dvoudávkovém schématu nebo 14 dnů po první dávce v jednodávkovém schématu očkování)

2. Prodělat covid v předcházejících 180 dnech

Karta EDENka

Fanoušci Slavie, kteří nemají permanentku, si mohou za 200 Kč zakoupit kartu fanouška jménem EDENka, a to pouze online skrz TicketPortal

Online prodej začne od pátku 30. 7. 2021 od 14:00 a možnost vyzvednutí karty EDENka bude od úterý 3. 8. 2021 na pokladnách v Edenu. Termín, do kdy je nutné EDENku vyzvednout, je 31. 12. 2021. Podmínkou pro aktivaci je dokončené očkování, tedy 14 dnů po druhé dávce očkování ve dvoudávkovém schématu nebo 14 dnů po první dávce v jednodávkovém schématu očkování.

Po registraci v systému a následném jediném ověření na pokladnách budou moci držitelé EDENky navštívit utkání, na které si zakoupí vstupenku. Nebude nutné další ověření na pokladnách před každým utkáním a mohou tak jít zakoupenou vstupenkou rovnou na stadion.

Výhody EDENky

  • Jednorázové ověření bez další administrativy do konce roku 2021
  • Přednostní možnost zakoupení vstupenek na ligová utkání
  • Druhá vlna předprodeje vstupenek na evropské poháry hned po permanentkářích
  • Vstup do Slavia Museum

Registrace bude dostupná v systému Ticketportal od pátku 30. 7. 2021 od 14:00 a bude možná pouze online, s následným vyzvednutím karty na pokladně. Vyzvednutí karty bude možné od úterý 3. 8. 2021 a aktuálně je stále možné je vyzvednout dle otevírací doby pokladen.

Jednorázové vstupenky

Na utkání si mohou zakoupit vstupenku také slávisté, kteří nejsou držiteli permanentní vstupenky. Nicméně dle vládního nařízení pouze ti, kteří už mají ukončené očkování nebo prodělali covid v předcházejících 180 dnech. Zakoupenou vstupenku musí před každým utkáním validovat předložením osvědčení o očkování nebo prodělání covidu v předchozích 180 dnech.

Místa pro fanoušky s negativním testem jsou vyhrazena pouze pro permanentkáře.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Nemám dokončené očkování, můžu si koupit EDENku? 

Ano, ale aktivovaná bude až po splnění dvoutýdenní lhůty po dokončeném očkování a validování na pokladně.

Jsem po očkování, ale ještě neuplynula lhůta 14 dní. Mohu se zaregistrovat?

Registrace do systému může proběhnout i před ukončením 14denní lhůty, EDENku si následně aktivujete na pokladně.

Může za mě donést potvrzení o očkování na pokladny někdo jiný?

Ano, může. V prvním kroku vyplňte formulář na TicketPortalu. Ten, kdo potvrzení předkládá, se pak na pokladně prokáže kopií vašeho občanského průkazu a certifikátem o ukončeném očkování.

Mám permanentku, potřebuji k ní i kartu fanouška EDENku?

Ne, stačí vám pouze vaše permanentní vstupenka.

Do kdy je potřeba si EDENku vyzvednout?

Výdej EDENky končí 31. 12. 2021.

Nenašli jste v článku odpověď na svou otázku?

Napište nám na stop.covid@slavia.cz.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články