ONLINE: Od 14:30 na Slovácku, v základu Oscar | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:30 na Slovácku, v základu Oscar

V rámci 23. kola FORTUNA:LIGY čeká sešívané od 14:30 utkání na hřišti Slovácka. První soutěžní minuty za Slavii si odbude Oscar Dorley, který je v základní sestavě.

Na domácí vítězství proti Opavě se svěřenci Jindřicha Trpišovského pokusí navázat v Uherském Hradišti, kde je čeká od 14:30 souboj s domácím Slováckem. Trenérovi k dispozici není Petr Ševčík a Jan Bořil, který s týmem sice odcestoval, ale na poslední chvíli mu stejně jako Petru Ševčíkovi znemožnila start nemoc. Na levém kraji obrany jej nahradí Tomáš Holeš, kapitánskou pásku pak převezme Ondřej Kúdela. K utkání rovněž ještě není připraven Laco Takács, ačkoliv už se po zranění v průběhu týdne zapojil do tréninku s týmem.

Svůj soutěžní debut za Slavii si naopak po odpykání karetního trestu odbude Oscar Dorley, který je v základní sestavě. Po zranění je zpět i Júsuf Hilál, který je připraven na lavici náhradníků.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná ve 14:10.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, Mohamed Tijani, Tomáš Holeš – David Zima – Lukáš Provod, Nicolae Stanciu, Oscar Dorley, Peter Olayinka – Petar Musa

Lavička: Přemysl Kovář, Stanislav Tecl, Patrik Hellebrand, Michal Frydrych, Ibrahim Traoré, Lukáš Masopust, Júsuf Hilál

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Uherském Hradišti, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články