ONLINE: V poháru jde dál Zbrojovka, rozhodly až penalty | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: V poháru jde dál Zbrojovka, rozhodly až penalty

BRNO/MĚSTSKÝ FOTBALOVÝ STADION - Od 18:00 hrají sešívaní odvetné čtvrtfinále Poháru České pošty na půdě Zbrojovky Brno. V prvním zápase, hraném v Edenu, vyhráli hosté 1:0. Slavia tak musí dotáhnout náskok soupeře, pokud chce postoupit.
V sestavě sešívaných se promítlo několik vynucených absencí. V brance nemůže kvůli trestu za vyloučení v Mladé Boleslavi nastoupit Kamil Čontofalský, kterého nahradil Radek Černý. V obraně se minimálně dva týdny neobjeví Keegan Ritchie také z důvodu zranění, které doléčuje i Michal Smejkal. Milana Škodu realizační tým šetří, aby byl stoprocentně připraven pro ligová utkání.

V záloze budou ze zdravotních dnes určitě chybět Damien Boudjemaa a Karel Piták. Šanci v základní sestavě tak po delší době dostává Mario Lička, kterého doplní Zmrhal, Juhar, Hrubý a Prošek. Na hrotu operuje Tomáš Necid.

Na lavičku se opět dostal Jiří Sodoma, se kterým přineseme rozhovor v úterním Poločase, a také Matúš Čonka. Slovenský levý bek v poslední době trénuje opět s A-týmem.

Sestava Slavie: Černý - Dostál, Gecov, Neves, Nitrianský - Lička, Zmrhal - Juhar, Hrubý, Prošek - Necid

Lavička náhradníků: Rakovan, Souček, Vošahlík, Čonka, Vyhnal, Škoda, Sodoma


<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články