ONLINE: od 18:55 proti Leverkusenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: od 18:55 proti Leverkusenu

Slavia odehraje poslední skupinový zápas s Bayerem Leverkusen, se kterým se utká o první místo.

Pro poslední utkání skupiny Evropské ligy může dát trenér Jindřich Trpišovský prostor méně vytíženým hráčům vzhledem k tomu, že Slavia má už postup jistý.

V bráně začne tradičně Ondřej Kolář, před ním neobvyklá stoperská dvojice Jan Bořil a David Zima. Na stranách obrany budou hrát Lukáš Masopust s Oscarem Dorleyem. V záloze zraněného Tomáše Holeše nahradí Ibrahim Traoré. Útočná trojice zálohy zůstává stejně jako v předchozích zápasech stejná ve složení Sima, Lingr, Olayinka. Na hrotu dostane namísto Kuchty šanci Musa.

Ze zdravotních důvodů s týmem neodletěl David Hovorka, Ladislav Takács a Tomáš Holeš, který si odnesl zranění z vítězného derby. S týmem neodcestoval ani Tomáš Malínský, který dohání kondici po zranění.

Zápas odvysílá v přímém přenosu Nova Sport 1, studio startuje v 18:20.

Sestava: Kolář – Masopust, Bořil, Zima, Oscar – Treoré, Ševčík – Sima, Lingr, Olayinka – Musa
Lavička: Kovář, Vágner, Karafiát, Stanciu, Tecl, Kúdela, Kuchta, Provod, Jurásek, Křišťan, Rigo

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici Nova Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články